Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zoznámte sa s celebritou budúcnosti: Má len 13 a dosiahla to, čo nikto doteraz!

Isabella Rose Taylor má síce len 13 rokov, no už hviezdi medzi najlepšími dizajnérmi sveta. Zobraziť galériu (7)
Isabella Rose Taylor má síce len 13 rokov, no už hviezdi medzi najlepšími dizajnérmi sveta. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – O tejto mladučkej kráske budeme ešte veľa počuť! Hoci o prehliadke na newyorskom Týždni módy snívajú viac aj menej známi návrhári, len málokomu sa táto túžba naozaj vyplní. O to neuveriteľnejšie znie fakt, že tento rok svetové prehliadky o vlastné kúsky obohatila len 13-ročná Isabella Rose Taylor. Nielenže na svoj vek nevyzerá, no navyše sa medzi dizajnérsku špičku prepracovala rekordne zavčasu.

Módny svet objavil fenomenálny talent! Aj tak by sa dala pretlmočiť prekvapujúca správa z Veľkého jablka, kde narobila rozruch mladučká návrhárka. Zatiaľ čo jej rovesníčky derú školské lavice a spoznávajú chlapcov, ona kreácie z vlastnej dielne predstavuje na tých najvychytenejších mólach. Kým sa niektorí jej kolegovia prepracujú až na newyorský Týždeň módy, môže im to trvať celé desaťročia. Aj snobská Victoria Beckham si na tamojší debut musela počkať niekoľko rokov. Isabella Rose Taylor má tak seriózny nábeh stať sa módnou dizajnérkou tretieho tisícročia.

Dlhovlasá brunetka tvorí kúsky pre svoju vekovú kategóriu a v otázkach módy sa nebojí kombinovať najrôznejšie materiály – od kože, cez pleteninu až po čipku. A akým vývojom si vlastne prešla? Všetko odštartovala jej vnútorná túžba neustále niečo vymýšľať a predovšetkým čarovať s farbami. „Vždy som milovala tvorbu, už odmalička. Maľovala som odvtedy, kam vôbec siahajú moje prvé spomienky a módou sa zaoberám od ôsmich rokov. Páči sa mi, že sa o ňu môžem podeliť,“ netajila Isabella nadšenie v zákulisí veľkolepej módnej šou.

Zaujímavosťou je, že krásna tínedžerka si na vlastnej koži odskúšala všetko, čo s prípravou šiat úzko súvisí. O jej výnimočnosti svedčí fakt, že strednú školu dokončila ako 11-ročná. Už v deviatich rokoch sa vrhla na kurz šitia, ktorý ju absolútne uchvátil, pretože jej priblížil textúry najrôznejších látok. „Začalo to ako zábavné hobby a rokmi sa to premenilo na biznis,“ pochválila sa Isabella pred mesiacom vo svojom ateliéri v Texase, ktorý vznikol z jednej izby v rodičovskom dome. V ďalšej izbe hneď vedľa má dokonca vlastnú kanceláriu. Odborníci u nej oceňujú najmä to, že si je vekovo blízka so svojimi zákazníčkami a mladé dievčatá dokáže obliecť od hlavy až po päty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu