Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Štíhla kráska dobyla svet módy: To, ako vyzerala predtým, je hotový šok!

Isis King bola až do skončenia strednej školy chlapcom, potom podstúpila zmenu pohlavia a stala sa úspešnou modelkou. Zobraziť galériu (7)
Isis King bola až do skončenia strednej školy chlapcom, potom podstúpila zmenu pohlavia a stala sa úspešnou modelkou. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK – Vďaka radikálnej zmene modelingovou hviezdou! Taký je osud 28-ročnej rodáčky z Veľkého jablka, ktorá sa vďaka televíznej šou prepracovala až na svetové prehliadkové móla. Jej osobný život však vraj za veľa nestojí a láska sa jej oblúkom vyhýba. Mimoriadne štíhla Isis King sa totiž narodila v mužskom tele a pred rokmi podstúpila zmenu pohlavia.

Cesta za šťastím je pre ňu poriadne kľukatá! Hoci je Isis King považovaná za veľmi talentovanú modelku a chudulinkú figúru jej závidí väčšina kolegýň, muži sa o ňu zatiaľ nebijú. Dôvod? Čokoládová hviezda bola až do skončenia strednej školy chlapcom a aj na maturitných fotkách pózovala v kravate. V tom čase sa cítila ako homosexuál, no postupne zistila, že to nie je celkom presné. Vraj sa už narodila ako dievča, no príroda jej nadelila mužské telo. A kvôli tomu doteraz márne hľadá lásku svojho života.

„To, že som sa narodila v nesprávnom tele, všetko len poriadne sťažilo. Chcem mužom povedať pravdu už vopred, ale hneď ako im to poviem, zvyčajne stratia záujem. Voči ženám, ktoré podstúpili zmenu pohlavia, existuje istá predpojatosť. Keď to mužom prezradím, už ma viac nechcú spoznať,“ posťažovala sa úspešná manekýnka v otvorenej spovedi. Srdcovým záležitostiam navyše neprospieva ani fakt, že je mediálne veľmi známou osobnosťou. „Pre mňa je to o to ťažšie, že nie som len ženou so zmeneným pohlavím, ale som jednou z tých najslávnejších,“ poukázala na ďalšie úskalie svojho ľúbostného života.

Isis sa vo svete televízie zviditeľnila už v roku 2007, kedy sa stala súčasťou dokumentu Narodení v nesprávnom tele, ktorý mapoval život tínedžerov so zmeneným pohlavím naprieč Spojenými štátmi. Modelka v tom istom roku totiž odštartovala hormonálnu terapiu a proces premeny zavŕšila o dva roky neskôr chirurgickou zmenou pohlavných orgánov. So ženskými krivkami okamžite zamierila do americkej verzie šou Hľadá sa supermodelka.

Slečna King na prvý pohľad pôsobí ako ideálna žena a už nejaký čas sa tak aj cíti. K vyššiemu sebavedomiu jej vraj prispeli predovšetkým silikóny. Ktovie, či sa po zavŕšenej premene raz dočká aj milujúceho partnera, ktorý by dokázal prijať aj to, kým bola predtým, než sa stala slávnou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu