Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vydarila sa! Aha, z len 15-ročnej prominentnej dcéry rastie filmová hviezda

Lily-Rose Depp má síce ešte len 15 rokov, no už poctivo zbiera prvé herecké skúsenosti. Zobraziť galériu (7)
Lily-Rose Depp má síce ešte len 15 rokov, no už poctivo zbiera prvé herecké skúsenosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Kráča v šľapajách slávnych rodičov! Zatiaľ čo niektoré ratolesti áčkových hviezd vyrastajú v ústraní, iné sa tlačia pred kamery už v tínedžerskom veku. Svoj veľkolepý debut momentálne prežíva aj Lily-Rose Melody Depp (15), ktorá nederie školské lavice, ale pobehuje po pľaci. Pozrite, ako sa z krehkej tínedžerky stáva hollywoodska hviezda.

O svojej budúcnosti má zrejme celkom jasnú predstavu! Nie je to tak dávno, čo svetlo sveta uzrel trailer k hororu Tusk, kde sa na malý okamih blysla dcéra Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis. Išlo síce len o menšiu rolu, no mladučkej Lily-Rose sa pred kamerami očividne zapáčilo. Momentálne totiž nakrúca pokračovanie spomínanej snímky, ktoré ponesie názov Yoga Hosers.

Plavovláska sa tento týždeň premávala vonku s telefónom v ruke a vášnivo diskutovala. Z jej výrazu tváre tak nebolo celkom jasné, či ide o súčasť nakrúcania alebo sa s niekým háda v súkromí. Tak či onak, na sebe mala oblečenie, ktoré jej vybrali kostymérky. Lily-Rose by si totiž obnosené a špinavé džínsy so záplatou nikdy nenavliekla. Po mame a vychytenej modelke, herečke aj speváčke zdedila nielen mimoriadne štíhlu postavu, ale aj vycibrený vkus.

Mladučká herečka sa nedostatkom skúseností trápiť vonkoncom nemusí, pretože má stále po ruke svojho slávneho otca. Súčasťou filmu sa totiž stal aj Johnny Depp, ktorý zrejme prispel k tomu, aby sa jeho ratolesť objavila na plátne. A ako sa Lily-Rose cíti v úlohe hviezdy? „S Yoga Hosers všetko zbehne tak rýchlo a úžasne,“ napísala do komentára k fotke z nakrúcania, o ktorú sa podelila prostredníctvom Instagramu. Ako sa teda zdá, o prominentnej tínedžerke budeme ešte veľa počuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu