Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krvavá párty Rihanninho ex Chrisa Browna: Traja hostia postrelení!

Chris Brown Zobraziť galériu (8)
Chris Brown (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sugea Knighta, zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records, museli v nedeľu hospitalizovať po tom, ako ho postrelili na párty, ktorú organizoval spevák Chris Brown. Okrem neho boli neznámym páchateľom zranené ešte ďalšie dve osoby.

K incidentu došlo v skorých raných hodinách na párty, ktorú organizoval spevák Chris Brown. Neznámemu páchateľovi sa podarilo z miesta činu ujsť skôr, než prišla polícia.

Štyridsaťdeväťročného Knighta zasiahli dva projektily, okrem neho páchateľ postrelil aj nemenovaného muža a ženu. Knight po streľbe sám vyšiel z klubu na ulicu, kde počkal na sanitku. Tá ho previezla do Cedars-Sinai Medical Center, kde podstúpil operáciu. Momentálne je jeho stav stabilizovaný a je mimo ohrozenia života.

Predstavitelia polície uviedli, že celý incident zaznamenala bezpečnostná kamera. Na zázname je vidieť, ako k Knightovi pristúpil neznámy muž a bez slova naňho vystrelil. Podľa vyšetrovateľov mala streľba pravdepodobne súvislosť s Knightovými známosťami s miestnymi gangmi, keďže v klube sa v tom čase nachádzalo niekoľko ich členov.

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion "Suge" Knight má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie.

V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, pričom bol údajne pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, v jeho aute našli vtedy aj marihuanu. Informácie pochádzajú z webstránok uk.eonline.com, www.latimes.com a z archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu