Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Keď akčného hrdinu zatieni len 18-ročná dcéra: Páni, to je ale kočka!

Dolph Lundgren ohúril na premiére krásnymi dcérami - staršou Idou a dvanásťročnou Gretou. Zobraziť galériu (7)
Dolph Lundgren ohúril na premiére krásnymi dcérami - staršou Idou a dvanásťročnou Gretou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vyrastá mu pred očami naozajstná krásavica! Hoci Dolph Lundgren (56) svoje dve ratolesti pred hollywoodskou pozlátkou odmalička chránil, tento týždeň sa podujal na očarujúcu výnimku. Na slávnostnej premiére mu tak zástupcovia médií príliš veľkú pozornosť nevenovali. Oveľa viac ich zaujímala krásna Ida (18), ktorá hrdo pózovala po otcovom boku.

Má sa čím pochváliť! Dolph Lundgren tvoril s doteraz jedinou manželkou Anette Qviberg manželský pár dlhých 17 rokov. Ich oficiálny zväzok nakoniec stroskotal, no vzišli z neho dve krásne ratolesti. Tie akčný hrdina odmalička vychovával mimo mekky americkej kinematografie, aby im doprial čo najnormálnejšie detstvo. Včera večer ich však s neskrývanou pýchou predstavil celému svetu, keď s nimi dorazil na premiéru tretieho pokračovania série The Expendables. Sladká osemnástka Ida a roztomilá 12-ročná Greta dotvorili slávnemu otcovi priam dokonale garde.

Napriek tomu, že staršia z blondínok sa na červenom koberci nepohybuje často, pred fotografmi sa už na prvý pohľad cítila ako ryba vo vode. Dlhé biele šaty bez rukávov podčiarkli jej štíhlu postavu a dodali ten správny letný šmrnc. Je viac než isté, že počas veľkolepého večera zožala na svoju adresu množstvo komplimentov. Možno nakoniec ani nebude trvať dlho a zamieri do neľahkých vôd modelingu. Figúru a prirodzenú krásu na to rozhodne má. S nánosmi mejkapu sa totiž otravovať naozaj nemusela.

Dolph je hercom švédskeho pôvodu a rodina bola preňho odjakživa na prvom mieste. Svedčí o tom je odpoveď vo verejnom online chate istého portálu, kde mu fanúšikovia mohli položiť akúkoľvek otázku. „Dolph, máš dve dcéry. Mali by sa ich nápadníci báť?“ opýtal sa jeden z prispievateľov do fóra. „Mali by sa veľmi báť,“ nešetril ochranárskym pudom známy päťdesiatnik. A čo sa mu najviac páčilo na nakrúcaní Expendables? „Najlepšou vecou bolo, keď na mňa Stallone prestal ziapať. A to, že som sa po 15 rokoch dostal opäť na plátno, bola to zábava,“ odpovedal Lundgren s humorom sebe vlastným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu