Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršia premena Hollywoodu? Kedysi fešák, dnes preplastikovaný maniak!

Mickey Rourke kedysi. Zobraziť galériu (6)
Mickey Rourke kedysi.

LOS ANGELES - Spravil zo seba iného človeka! Tie časy, keď Mickey Rourke ohuroval nežné pohlavie, sú už nenávratne preč. Bývalý boxer a herec oslávil v týchto dňoch 65. narodeniny a pri pohľade na to, ako dnes vyzerá, by v ňom asi len málokto spoznal toho fešáka z filmu 9 a 1/2 týždňa. Svoj podiel na tom majú drogová závislosť, početné zranenia pri boxe a prehnané množstvo plastických operácií.

Mickey Rourke odštartoval svoju kariéru začiatkom 80. rokov. Okrem talentu zaujal aj atraktívnym zovňajškom, ktorý mu zaručil množstvo fanyniek. So slávou však prišli problémy a neúspechy. Niekdajší fešáčik sa dal na box a výsledkom boli nepekné zranenia tváre. Uživanie drog v kombinácii s alkoholom sa podpísali na jeho zovňajšku i psychike. Mickey sa totiž pokúsil o samovraždu.   

Po úplnom páde na dno podstúpil Rourke liečenie a začal opäť pomýšľať na herectvo. Jeho tvár však bola v katastrofálnom stave. Vyhľadal preto plastických chirurgov, ktorým sa ho podailo dať dokopy. Hercovi sa však rôzne vylepšenia a skrášľujúce procedúry natoľko zapáčili, až neodhadol správnu mieru. 

Výsledok je poriadne rozpačitý. Rovnako tak aj mladícke outfity, v ktorých sa tento prominentný šesťdesiatnik pretŕča. Jeho aktuálnu FOTO nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Mickey Rourke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu