Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsexi muž sveta má doma divošku: 3-minútové VIDEO plné vzrušenia!

Elsa Pataky predviedla v reklamnom spote svoje telo a sexepíl. Zobraziť galériu (10)
Elsa Pataky predviedla v reklamnom spote svoje telo a sexepíl.

LOS ANGELES - Wau! Austrálsky herec Chris Hemsworth (32) bol v roku 2014 zvolený za Najpríťažlivejšieho muža sveta. Nemenej sexepílu však má aj jeho manželka, španielska herečka a modelka Elsa Pataky (39), ktorá je tvárou výrobcu spodnej bielizne. V krátkom spote spieva rajcovná blondínka známu skladbu I´m so excited a popritom predvádza svoje krivky v dráždivých kúskoch. Pozrite, táto trojnásobná mamina má priam luxusné telo.

Elsa Pataky a Chris Hemsworth tvoria mimoriadne sympatický pár. Fešný herec sa dokonca minulý rok zaradil medzi najpríťažlivejších mužov planéty. Davy fanúšikov má nepochybne aj jeho manželka. Tú oslovila značka Women´s Secret, ktorá sa špecializuje na dámsku spodnú bielizeň, aby bola ich tvárou. 


Pozrite si tiež: Jedno z najsilnejších manželstiev Hollywoodu: Takéhoto muža by chcela mať doma každá! 


V týchto dňoch sa na verejnosť dostal reklamný spot, v ktorom sa modelka a herečka predviedla aj ako speváčka. Vo videu spieva Elsa skladbu I´m so excited (v preklade - Som tak vzrušená) a niet pochýb, že rovnaké pocity bude mať aj každý chlap, ktorý si klip pozrie. 

Atraktívna blondínka sa pred kamerami predviedla v rajcovnej spodnej bielizni, ktorá jej krivky dokonale zvýraznila. Pri pohľade na Pataky sa až človeku nechce veriť, že len pred rokom priviedla na svet dvojičky. 

VIDEO: Elsa Pataky je v spote, v ktorom spieva známy song I´m so excited, brutálne sexi. 

Viac o téme: Chris HemsworthElsa Pataky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu