Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Veľký návrat Phoebe z Priateľov: Má 50, je ryšavá a vyzerá úplne božsky!

Lisa Kudrow po päťdesiatke zmenila farbu vlasov na svetlú ryšavú a doslova rozkvitla. Zobraziť galériu (8)
Lisa Kudrow po päťdesiatke zmenila farbu vlasov na svetlú ryšavú a doslova rozkvitla. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Konečne je opäť v kurze! Hoci Lisa Kudrow ako jediná z dievčenskej zostavy sitkomu Priatelia stránky zahraničných médií nezapĺňala, to sa zrejme už čochvíľa zmení. Na obrazovky sa totiž vracia s vylepšeným imidžom a v závideniahodnej forme. Päťdesiatku na krku by ste jej zrejme neuhádli, veď posúďte sami.

Očarujúca zmena k lepšiemu! Keď pred desaťročím odznela posledná klapka kultového sitkomu Priatelia, všetci z jeho aktérov sa uchytili v brandži a bez práce nezostali. No zatiaľ čo sa Jennifer Aniston a Courteney Cox vyšplhali na výslnie, Lisa Kudrow zostala v úzadí a mediálny boom sa jej vyhýbal. Po prekročení prahu päťdesiatky však prichádza opäť vo svojej osvedčenej hereckej polohe. So zmeneným účesom a postavičkou ako lusk sa jej črtajú veľké šance na úspech.

Aj keď si mnohí diváci Lisu zafixovali ako blonďavú Phoebe, na jej hlave sa v súčasnosti vynímajú zvlnené lokne s nádychom ryšavej farby. Všetko vďaka hlavnej úlohe v seriáli s príznačným názvom The Comeback, ktorý okrajovo korešponduje s herečkiným vlastným príbehom. Zachytáva totiž niekdajšiu hviezdu situačných komédií, ktorá sa snaží dosiahnuť stratenú popularitu prostredníctvom reality šou.

O tom, že The Comeback sa zaradí medzi úspešné projekty, svedčí nakrúcanie v poradí už druhej série. Lisa okrem nej účinkuje aj ako liečiteľka v programe Therapy, kde čoskoro privíta kamaráta Chandlera, teda známeho kolegu Matthewa Perryho. Ten bude už štvrtým hosťom z pôvodnej zostavy partie Priateľov.

Zaujímavosťou je, že Lisa si pri nakrúcaní vždy užije množstvo zábavy. V luxusných šatách na fotke ju nakoniec až dvaja kolegovia súčasne niesli na rukách, aby ju pripravili na scénu. Na Twitteri sa dokonca objavil záber, ktorý pripomína ten oscarový z mobilu moderátorky Ellen DeGeneres. „Hej, Ellen, pozri na našu selfie. Kiežby Billyho ruka bola dlhšia!“ napísal štáb seriálu The Comeback k spoločnej fotografii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu