Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Priatelia, Ross nie je žiaden ťuťko! Má fešnú ženu a tá dcéra...Ježíííš!

David Schwimmer sa zviditeľnil najmä ako paleontóg Ross Geller. Zobraziť galériu (6)
David Schwimmer sa zviditeľnil najmä ako paleontóg Ross Geller.

NEW YORK – Doma má rovno dve fešandy! Davida Schwimmera (48) si každý spája s rolou svojského paleontológa Rossa, ktorú stvárnil v kultovom seriáli Priatelia. Ten mal, aj napriek čudáckej povahe, šťastie na atraktívne partnerky. A inak to nie je ani v reálnom živote. Manželka spomínaného herca Zoe Buckman (29) je mimoriadne sympatická žena. Krásu po nej zdedila aj dcérka Cleo, ktorá je skutočne rozkošná.

Aká matka, taká Katka! Stará známa pravda platí aj v prípade manželky a dcérky Davida Schwimmera. Na vlastné oči sa o tom môže presvedčiť každý, kto rodinku seriálového Rossa stretne. Svojimi dvoma kráskami sa herec pochválil napríklad pred pár dňami, keď ich so sebou zobral na špeciálne premietanie filmu Desert Dancer.

Davidova zhruba o dvadsať rokov mladšia polovička je prirodzene pekná žena, no na spomínanom podujatí pútala oveľa viac pozornosti jej maličká kópia. Štvorročná dcérka Cleo, ktorá po mame zdedila všetku krásu, je totiž skutočne rozkošná. A pokojne by mohla konkurovať aj najkrajšiemu dievčatku sveta – Ruske Kristine Pimenovej. „Jej narodením dostal môj život úplne nový rozmer,” poznamenal Schwimmer v rozhovore pre magazín Seven. „S takouto nevinnosťou som bol viac v kontakte, než som sa stal celebritou, a som šťastný, že to mám späť,” dodal známy umelec.


Mohlo by vás zaujímať: Má 9 rokov a pobláznila celý svet: Pozrite na najkrajšie dievčatko súčasnosti!


Meno seriálového Rossa sa ale v týchto dňoch skloňuje aj s bojkotom obľúbeného počinu Priatelia. Jeho kolegyňa Courteney Cox v najnovšom rozhovore pre I Yahoo´d Myself naznačila, že práve on môže za to, že sa obľúbený sitkom nedočkal nového pokračovania, či filmového spracovania. „Podarilo sa to na 80%, ale vždy sa nájde jedna osoba, ktorá to nakoniec zruší. Nebudem hovoriť mená, ale nemusí to byť Schwimmer,” reagovala svojsky seriálová Monika, pričom dala pohľadom na kameru dôrazne najavo, že na vine je práve on.  

Davidovi Schwimmerovi alias Rossovi robili na premiére filmu spoločnosť sympatická manželka a rozkošná dcérka.
Zobraziť galériu (6)
Davidovi Schwimmerovi alias Rossovi robili na premiére filmu spoločnosť sympatická manželka a rozkošná dcérka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu