Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Paríž uchvátili najkrajšie topmodelky... V závere ich tromfol tento zvodný Slovák!

Na prehliadke módneho domu Givenchy medzi svetovými topmodelkami zažiaril Slovák Filip Hrivňák. Zobraziť galériu (8)
Na prehliadke módneho domu Givenchy medzi svetovými topmodelkami zažiaril Slovák Filip Hrivňák. (Zdroj: SITA)

PARÍŽ – Tomu sa hovorí ozajstná čerešnička na torte! Hoci v zahraničí sú svojou krásou povestné najmä slovenské dievčatá pracujúce v modelingu, pozornosť si v rovnakej brandži rozhodne zaslúžia aj naši muži. O senzáciu sa včera postaral úspešný manekýn Filip Hrivňák (20), ktorý za sebou nechal aj tie najvychytenejšie topmodelky sveta.

Robí nám len to najlepšie meno! Nie je nijakým tajomstvom, že zahraničné módne prehliadky doteraz stihlo ozdobiť viacero krásnych slovenských dievčat. V piatok však nemalý rozruch vyvolal práve zástupca mužského pokolenia, ktorý uzatváral prehliadku jarnej a letnej kolekcie na rok 2015 z dielne módneho domu Givenchy. Filip Hrivňák s uhrančivým pohľadom vynikol aj medzi najlepšie platenými modelkami sveta.

Hoci spomínaná prehliadka prinášala kúsky z mužskej kolekcie, na svojráznom móle s lietadlom nechýbali ani krásavice, ktoré najčastejšie vidíme v spodnej bielizni či v bikinách. Adriana Lima, Candice Swanepoel aj Irina Shayk – všetky tieto zvodné krásky provokovali v outfitoch ladených do čiernobielej kombinácie. V samom závere však publikum v hale tlieskalo dvornému návrhárovi Riccardovi Tiscimu aj nášmu modelovi Filipovi. Medzi manekýnmi sa pritom objavil aj ďalší našinec Frederik Múka.

Hrivňák sa o poriadny mediálny boom postaral už v marci, keď sa ako jediný Slovák prepracoval na obálku francúzskej módnej biblie Vogue. Bývalý košický hokejista tak o lukratívne zákazky nemá núdzu a ponuky sa mu sypú od tých najrenomovanejších fotografov. Jeho plné pery a výrazné rysy tváre v kombinácii s výškou 194 centimetrov predstavujú naozaj obdivuhodnú výbavu do šoubiznisu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu