Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najprv ohúrila ako nevesta a teraz takýto trapas: Ups, čo to zasa vykuklo?!

Marica Pellegrini najskôr uchvátila vo svadobných šatách, no krátko nato sa postarala o prešľap v podobe odhaleného pozadia. Zobraziť galériu (7)
Marica Pellegrini najskôr uchvátila vo svadobných šatách, no krátko nato sa postarala o prešľap v podobe odhaleného pozadia. (Zdroj: profimedia.sk)

MILÁNO – Chybička sa našla! Marica Pellegrini (26) len pred pár dňami zaplnila stránky všetkých svetových médií, keď vo výnimočných šatách povedala „áno“ spevákovi Erosovi Ramazzottimu (50). Zamilované hrdličky však už ako manželia majú na krku prvé faux pas. Neposlušný vietor sa pohral s modelkiným príliš krátkym outfitom a svetlo sveta uzreli jej obnažené polky.

Vyrazila nebodaj naostro? Len pred pár dňami svet obletela správa, že Eros Ramazzotti a jeho o 24 rokov mladšia partnerka sa rozhodli spečatiť svoj zväzok pred oltárom. A keďže nevestu aj ženícha obliekal módny dom Valentino, niet sa čo čudovať, že novomanželská dvojica zavítala na jeho včerajšiu prehliadku. Práve tam sa však čerstvej pani Ramazzotti pritrafil pikantný prešľap v podobe odhaleného pozadia.

Marica na módnu šou vyrazila vo voľnejšom outfite s minimalistickou dĺžkou, v ktorom vynikli jej štíhle nôžky. Modelka sa po celý čas zaľúbene túlila k Erosovi, no pritom si neuvedomovala drobnú chybičku – vietor jej nadvihol ľahkú látku a objektívy paparazzov zachytili jej zadoček. Situácia dokonca pôsobila tak, že manekýnka si zabudla obliecť spodnú bielizeň.

Marica Pellegrini po boku
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Očarujúca mamička takmer trojročnej dcérky ohúrila módnych kritikov už len tým, aké špeciálne šaty si nechala ušiť na svoj veľkolepý svadobný deň. Originálna potlač notového zápisu a krémová farba z nej razom urobila jednu z najštýlovejších neviest tohto roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu