Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zmyselné VIDEO nahej perly Talianov: Jej bujné vnady ohúria aj vás!

Talianska bohyňa Bianca Balti pred kamerou zvádza úplne nahá. Zobraziť galériu (11)
Talianska bohyňa Bianca Balti pred kamerou zvádza úplne nahá. (Zdroj: YouTube)

MILÁNO – Dokonalá ženská krása v každom detaile! Aj tak by sa dali opísať erotické zábery talianskej supermodelky, ktorá svoje telo obnažila v celej nádhere. Bianca Balti (30) nezostala svojej povesti nič dlžná a už opäť potvrdila, prečo na domácej pôde kraľuje najžiadanejším manekýnkam. Vytasila všetky ženské zbrane a pred kamerou doslova vyráža dych.

Tomu sa hovorí hotová pastva pre oči! Ak sa v médiách mihne prívlastok talianskej bohyne, zvyčajne sa spája s ostrieľanou Monicou Bellucci. Tá má však nemenej krásnu nasledovníčku, s ktorou spoločne predstavuje tvár a múzu módneho domu Dolce & Gabbana. Bianca Balti dostala do vienka nielen nádhernú tvár, ale tiež výstavné krivky a plné prsia. To všetko odhalila v letnom dvojčísle renomovaného pánskeho časopisu Playboy.

Inšpiratívne fotenie s Gregom Lotusom za objektívom bolo zasadené do lona prírody a vzniklo popri ňom aj zmyselné video. Modelka si zapózovala v tráve, na drevenom člne, či na skalách. Po celý čas na sebe nemala jediný kúsok oblečenia a nechala vyniknúť ženskej prirodzenosti. S anjelskou krásou zanecháva dojem, akoby bola vystrihnutá priamo z mužských túžob.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Bianca kvôli dokonalému telu poctivo maká v posilňovni, v skutočnosti väčšinou ani nehne prstom. Dôvod je naozaj prozaický – poradil jej to dvorný návrhár módneho domu Chanel. „Karl Lagerfeld mi povedal, že mám zadok ako bohyňa a nemala by som to skaziť cvičením. V celom svojom živote som ani raz necvičila,“ prezradila na seba očarujúca Talianka. Napriek tomu, že na nej nenájdeme jediný vyrysovaný sval, jej telo rozhodne nepôsobí mľandravo.

Nasledujúce video je vhodné len pre osoby staršie ako 18 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu