Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fakt už mala 44? Krásna herečka v plavkách ohúrila telom študentky!

Štyridsiatnička Heather Graham sa v plavkách môže pochváliť úchvatnou postavou. Zobraziť galériu (8)
Štyridsiatnička Heather Graham sa v plavkách môže pochváliť úchvatnou postavou. (Zdroj: profimedia.sk)

CANCUN – Vek je len číslo! Presne tohto hesla sa už celé roky pridŕža krásna hollywoodska herečka, ktorá na prvý pohľad do kategórie zrelých dám zďaleka nepatrí. Keď sa očarujúca Heather Graham (44) na pláži vyzlečie do bikín, pokojne by ste si ju mohli pomýliť s tínedžerkou. Jej postavička ako lusk totiž naozaj stojí za to.

Stále v neuveriteľnej forme! Heather Graham síce problémy s kilami navyše nikdy nemala, no ani po prekročení prahu štyridsiatky sa na nej pribúdajúce roky nijako nepodpisujú. Pred pár dňami si odskočila na dovolenku do slnečného Mexika, kde sebavedomo nahodila dvojdielne plavky. Veľmi dobre totiž vie, že štíhlu a pevnú postavu by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie kolegyne.

Heather sa ako prirodzená blondínka pýši porcelánovou pleťou, preto bola aj pri chytaní bronzu nanajvýš opatrná a starostlivo sa ponatierala opaľovacím prípravkom. Na piesočnatej pláži však neodolala, osviežila sa v morských vlnách a nechala vyniknúť svojim krivkám v celej ich kráse. Štíhle nohy aj ruky, ploché bruško či pekné črty tváre – tým všetkým razom pritiahla objektívy číhajúcich paparazzov.

Napriek tomu, že Heather dostala do vienka štedrú nádielku nestarnúcej krásy a ukážkovej figúry, v kinematografii sa cíti tak trochu diskriminovaná. „Filmový biznis je totálne sexistický. Ak sa pozriete na všetky tie snímky, ktoré sa v súčasnosti natáčajú, 80% z nich je o mužoch. Ja s tým nič moc nenarobím. Je to sexistický svet a sexistický priemysel,“ posťažovala sa na margo pretlaku filmov s mužskými hrdinami. Ona sa však vďaka prirodzenému pôvabu o svoje miestečko v Hollywoode zrejme obávať nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu