Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mini bikiny, telo bohyne: Túto krásku na pláži NIKTO neprehliadne!

Izabel Goulart vyzerá v bikinách božsky. Zobraziť galériu (7)
Izabel Goulart vyzerá v bikinách božsky. (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO - Drina a odriekanie! To stojí za krivkami Brazílčanky Izabel Goulart (31), ktorá právom patrí medzi najkrajšie ženy sveta. Modelka v týchto dňoch zavítala do svojej rodnej krajiny, kde si užíva oddych a slniečko. Po plaži pobehuje v úsporných bikinách, ktoré dokonale zvýrazňujú jej vypracované krivky. No, postava pre oči!

Že sa v Brazílii rodia bohyne, je dobre známe. Táto krajina vyprodukovala mnohé modelky zvučných mien. Spomenúť možno napríklad Gisele Bündchen, Adrianu Lima, Alessandru Ambrosio, či Izabel Goulart. 

Práve posledná zo spomínaných zaujala v týchto dňoch paparazzov, keď v čiernych bikinách šantila na pláži v Rio de Janeiro. Izabel si síce kryla slnečnými okuliarmi a na hlave mala klobúk, no aj tak ju spoznali. Nečudo, brunetka sa pýši vypracovaným bruškom, ktoré by jej mohla závidieť nejedna fitnesska.  

Izabel sa pýši tým, že ju magazín People v minulosti zaradil medzi najkrajšie ženy sveta. Má svoje miesto aj medzi najlepšie zarábajúcimi modelkami. Spolupracovala napríklad s plavkovým magazínom Sports Illustrated, je tiež jedným z anjelikov Victoria´s Secret. 

Za Izabelou Goulart sa na pláži musí otočiť úplne každý.
Zobraziť galériu (7)
Za Izabelou Goulart sa na pláži musí otočiť úplne každý.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Izabel Goulart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu