Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Brazílska sexica v bikinách: Spodný diel až na pupku a hore nahé prsia!

Izabel Goulart fotila na pláži hore bez. Prsia si nezakryla ani počas prestávky. Zobraziť galériu (11)
Izabel Goulart fotila na pláži hore bez. Prsia si nezakryla ani počas prestávky. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Na pláži hore bez! Hoci väčšina modeliek si v rámci fotenia intímne partie cudne zakrýva, modelke Izabel Goulart (29) zvedavé pohľady vonkoncom neprekážajú. Stačí sa pozrieť, ako si tento týždeň vychutnávala pracovnú pauzu. Členovia štábu a číhajúci paparazzi išli na jej odhalených vnadách oči nechať.

Rozpálila pláž! Niet najmenších pochýb o tom, že Izabel Goulart spolu so svojimi úspešnými krajankami patrí k najkrajším dlhonohým manekýnkam planéty. Ako anjelik známeho výrobcu spodnej bielizne už síce nepôsobí, no o zákazky v podobe sexi fotenia núdzu rozhodne nemá. Pri tej poslednej si dopriala pohodlie takmer nahá, čím okamžite vyvolala poriadny rozruch.

Izabel fotila na slnečnom pobreží, preto sa súčasťou jej výbavy stali predovšetkým bikiny. Minimálne jeden model však nechal mužskej fantázii len minimum priestoru. Zvodná brunetka mala spodný diel s červenými a bielymi prúžkami vytiahnutý až na úroveň pupku a ten rafinovaným vykrojením rozhodne nešetril. Vo vrchnej polovici tela pritom akákoľvek látka chýbala. Zatiaľ čo si modelka nechala upraviť vlasy, vychutnávala si šťavnatú broskyňu s celkom obnaženým poprsím.

Tak ako väčšina úspešných tvárí modelingu aj Izabel sa o svoje výstavné krivky z práce delí prostredníctvom sociálnych sietí. „Jeden deň v Miami! Dnešná kancelária! Je čas pracovať!“ rozplývala sa v príspevku na Instagrame. Pre nadšencov fitnes treba už len dodať, že sexi Brazílčanka pravidelne zverejňuje aj videá zo svojich tréningov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu