Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najmladšia dcéra Demi Moore ako odtrhnutá z reťaze: Sado-maso príšera!

Tallulah Willis sa opäť predviedla v príšernom outfite v sado-maso štýle. Zobraziť galériu (8)
Tallulah Willis sa opäť predviedla v príšernom outfite v sado-maso štýle. (Zdroj: Sipa USA)

LOS ANGELES – Čo sa to s nimi deje? Hoci by ratolesti bývalého hviezdneho páru Demi Moore a Brucea Willisa nemuseli pohnúť ani prstom, v skutočnosti pútajú pozornosť tým najmenej vhodným spôsobom. Po sestrinom škandále s nahými prsami sa tentoraz znemožnila najmladšia Tallulah. Stáva sa z nej totiž mátoha hodná béčkového hororu.

Jedna katastrofa za druhou! Len nedávno sme vás na Topkách informovali, že prostredná dcéra slávnych hercov spôsobila v New Yorku pikantný rozruch. Scout sa totiž vybrala von iba v sukni a fotky s nahými vnadami následne zverejnila na sociálnej sieti. Šokovať sa však pokúša aj 20-ročná Tallulah, ktorá vystrašila hostí istej módnej prehliadky v Mekke americkej kinematografie.

Najmladšia z troch dcér Demi Moore nedávno podstúpila drastickú zmenu farby vlasov. Jej hlavu tak teraz špatí odtieň zelenej, akoby žila na dne jazera a robila spoločnosť vodníkovi. Okrem totálne bledej tváre a zvláštneho výrazu však prekvapila aj niečím iným. Pod bielu košeľu si nahodila sadu-maso podprsenku z kožených remeňov, ktorá jej vytŕčala v pomerne veľkorysom výstrihu.

Je ťažké pomyslieť si, že Tallulah by s takýmto imidžom mohla byť pre niekoho inšpiráciou či dokonca módnou múzou. Ona je však presvedčená o opaku a rady rozdáva prostredníctvom svojho blogu. Zaujímavosťou je, že ako jedna z mála prominentných dievčat nemá aktívny účet na žiadnej sociálnej sieti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu