Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dojímavé FOTO: Prekrásna Demi Moore šantí v plavkách s chutnou dcérkou!

Očarujúca kráska Demi Moore na spomienkovej fotke z destva najstaršej ratolesti Rumer Willis. Zobraziť galériu (11)
Očarujúca kráska Demi Moore na spomienkovej fotke z destva najstaršej ratolesti Rumer Willis. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Premohla ju nostalgia! Hoci vzťah Demi Moore a jej dcéry Rumer naštrbilo niekoľkomesačné odcudzenie, dnes sú si obe dámy bližšie než kedykoľvek predtým. Svedčí o tom retro záber a slová plné lásky, ktoré najstaršia ratolesť venovala matke k jej 52. narodeninám. Zaspomínajte si spolu s ňou, ako hollywoodska diva kedysi skvele vyzerala.

Nádherná dvojica! Aj také pocity vyvoláva spomienková fotografia, ktorú Rumer Willis zverejnila prostredníctvom účtu na Instagrame. Záber totiž zachytáva jej prekrásnu matku Demi Moore v najlepších rokoch, ako sa v bikinách a v šiltovke spokojne usmieva do objektívu. Šťastný výraz a úprimný smiech vyžaruje aj z tváre v tom čase maloletej ratolesti Brucea Willisa. Z obrázku je nad slnko jasnejšie, že hollywoodske manželstvo prekvitalo a herci tvorili idylickú rodinu.

Keď Demi prekonávala mimoriadne náročný a ponižujúci rozchod s druhým manželom Ashtonom Kutcherom, dopustila sa mnohých chýb. Odmietala jedlo a naďalej striedala výrazne mladších milencov, kvôli čomu sa s ňou Rumer niekoľko mesiacov nerozprávala a na matkinu adresu sa vyjadrovala pomerne nelichotivo. S odstupom času sa však situácia obrátila o 180 stupňov a dnes je všetko v najlepšom poriadku.

„Mama, dnes sláviš narodeniny a myslím, že by si toto mala vedieť. Neviem, kde by som bola bez teba. Naučila si ma tak veľa a pomohla si mi stať sa ženou, ktorou som dnes, takže ďakujem,“ začína sa úprimné vyznanie z prstov modelky a speváčky. „Si mojím idolom, mojou mentorkou, mojou najlepšou priateľkou a mojou spolupáchateľkou. Si taká silná, múdra a zhovievavá, bláznovo zábavná a odzbrojujúco krásna... Ľúbim ťa, mama. Všetko najlepšie k narodeninám,“ znie pokračovanie Rumerinho prejavu na webe. Ktovie však, či by takého hlboké slová nepotešili Demi viac, ak by ich z úst dcér počula osobne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu