Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dcéra Demi Moore si podľa vzoru slávnej mamy vyholila hlavu: Preboha, tá ale vyzerá!

Tallulah Willis sa inšpirovala matkou Demi Moore a vyholila si hlavu. Zobraziť galériu (10)
Tallulah Willis sa inšpirovala matkou Demi Moore a vyholila si hlavu. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Načisto sa pomiatla? Niet nijakých pochýb, že Demi Moore (52) sa hereckými úspechmi stala veľkým vzorom najmä pre svoje tri dcéry. Najmladšia z nich si však inšpirácie zo strieborného plátna vyložila naozaj svojsky. Talluah Willis (20) si pred kamerou vyholila hlavu ako jej slávna matka v kultovej scéne. Výsledok jej ale vonkoncom nelichotí, práve naopak.

Tá sa teda doriadila! Hoci by sa Tallulah Willis mala venovať zmysluplnejším záležitostiam najmä z oblasti stagnujúcej kariéry, namiesto toho na seba neustále púta pozornosť rebelantským správaním. Po tom, čo ju prepustili zo psychiatrickej liečebne, pripravila slávnym rodičom ďalšie nemilé prekvapenie. Chytila do ruky elektrický strihač vlasov a vyholila si hlavu rovnako ako Demi Moore v snímke G.I. Jane. O video a fotky vynoveného zovňajšku sa podelila prostredníctvom Instagramu.

Zatiaľ čo si Demi svojou rolou americkej vojačky vyslúžila obrovské uznanie, Tallulah sa stretáva s prevažne negatívnymi reakciami. Po otcovi Bruceovi totiž zdedila značne mužské črty tváre a extrémne krátky zostrih jej na kráse nepridal. Z diaľky by ju od mladého chlapca možno nerozoznali ani najbližší priatelia. Rodičia sa k excentrickému kroku najmladšej ratolesti zatiaľ nijako nevyjadrili.

Tallulah prostredníctvom sociálnej siete zverejnila aj fotku mamy z čias, keď sa v Hollywoode pohybovala s vyholenou hlavou. Je tak nad slnko jasnejšie, že bláznivý nápad jej skrsol v hlave najmä za účelom, aby sa matke Demi ešte viac podobala. Poklonu však stihla zložiť aj najstaršej sestre Rumer. „Ľúbim ťa, som na teba hrdá a neviem sa dočkať, kedy ťa budem počuť spievať, ty moje drahé vtáčatko,“ napísala do komentára k záberu, na ktorom sa objíma s blondínkou. Nový účes a výrazný rúž jej, prirodzene, nesmel chýbať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu