Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Americký spevák pomenoval album po manželke: Tá ho opustila!

Robin Thicke Zobraziť galériu (4)
Robin Thicke (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americko-kanadský spevák Robin Thicke oznámil, že jeho pripravovaná siedma štúdiovka sa bude volať Paula. Tridsaťsedemročný rodák z Los Angeles sa rozhodol novinku pomenovať po svojej manželke Paule Patton, ktorá ho vo februári opustila.

Všetky piesne na albume, ktorý vyjde 1. júla, zložil a produkoval samotný Thicke. Prvým singlom sa stala skladba Get Her Back, ktorú predstavil na májovom udeľovaní Billboard Music Awards.

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011) a Blurred Lines (2013).

S poslednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams. Thicke a Patton tvorili pár od roku 1991, zosobášili sa 11. júna 2005 a v apríli 2010 sa im narodil syn Julian Fuego. Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu