Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Americký spevák zostal sám: Manželka sa s ním po 23 rokoch rozišla!

Robin Thicke a Paula Patton Zobraziť galériu (5)
Robin Thicke a Paula Patton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americko-kanadský spevák Robin Thicke a jeho manželka Paula Patton sa rozvádzajú. Informoval o tom portál TMZ. Žiadosť o ukončenie manželstva podala na losangeleskom súde 38-ročná herečka, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. Spoločného štvorročného syna Juliana Fuega chcú mať v striedavej starostlivosti.

Tridsaťsedemročný Thicke a Patton, známa napríklad zo snímok Déja Vu (2006), Precious (2010), Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) alebo 2 Guns (2013), sa poznajú ešte z mladosti. Pár tvorili od roku 1991 a zosobášili sa 11. júna 2005. Rozchod ohlásili vo februári tohto roka. „Vždy sa budeme navzájom milovať a budeme najlepšími priateľmi. Spoločne sme sa však dohodli, že sa teraz rozídeme,“ uviedla vtedy dvojica v spoločnom vyhlásení pre americký týždenník People. 

Po ohlásení rozchodu sa spevák viackrát pokúšal o obnovenie ich vzťahu. V júni vydal štúdiovku Paula, ktorú pomenoval po svojej milovanej. Z nahrávky pochádza aj singel Get Her Back, ktorý predstavil na májovom udeľovaní Billboard Music Awards. 

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011), Blurred Lines (2013) a spomínaná Paula (2014). S predposlednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu