Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Top hviezdy telenoviel po rokoch: Vydaté, s deťmi a stále k svetu!

Najznámejšie krásky z obľúbených telenoviel sa stále tešia značnej popularite. Zobraziť galériu (25)
Najznámejšie krásky z obľúbených telenoviel sa stále tešia značnej popularite.

MEXIKO – Ich hviezda nezhasla! Keď po prevrate na naše televízne obrazovky dorazili seriály z Latinskej Ameriky, medzi divákmi sa okamžite stali veľkým hitom. Predstaviteľky najobľúbenejších telenoviel však ani s odstupom času do zabudnutia neupadli. Čo sa s nimi stalo po rokoch a ktorým smerom sa ich kariéra hýbe dnes?

Victoria Ruffo
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: archív)

Obrovskú divácku priazeň si vyslúžila Victoria Ruffo (51) v úlohe prostej krajčírky, ktorá do našich končín zavítala ako prvá. Hoci si na telenovelu Jednoducho Mária už mnoho fanúšikov ani nepamätá, tmavovláska sa stala hviezdou svetového formátu. Stihla sa dvakrát vydať, doteraz priviedla na svet tri ratolesti a na domácej pôde žne jeden úspech za druhým. Už čoskoro sa u nás predstaví ako distingvovaná dáma v zrelom veku vo formáte s názvom Victoria.

Thalía v úlohe Rosalindy
Zobraziť galériu (25)

Svoju kariéru dokázala slušne rozbehnúť aj kráska s umeleckým menom Thalía (41), ktorú poznáme ako romantickú Rosalindu. Po ošiali zo seriálu u nás plavovláska bodovala aj ako popová hviezda. Je šťastne vydatá za hudobného producenta, ktorému porodila dve deti. Zaujímavosťou je, že telenovela Rosalinda bola u nej tou poslednou. Od roku 1999 sa venuje výlučne hudbe a svojich priaznivcov ohuruje na červenom koberci.

Natalia Oreiro
Zobraziť galériu (25)

Podobným smerom ako Thalía sa uberala aj uruguajská hviezda Natalia Oreiro (35). Tá u nás prerazila so seriálom Divoký anjel. Hoci jej následný debutový album zaznamenal slušný úspech, doteraz zostala len pred kamerami. Okrem televízie sa presunula aj na strieborné plátno, no popritom si vychutnáva mamičkovské povinnosti. Začiatkom roka porodila prvého synčeka, ktorý vzišiel z desaťročného partnerského zväzku.

Silvia Navarro
Zobraziť galériu (25)
 (Zdroj: profimediask, Twitter, SITA)

Pamätáte si ešte zberačku z kávovej plantáže menom Paloma? Jej predstaviteľkou je Silvia Navarro (34), ktorá stvárnila hlavnú úlohu v telenovele Keď budeš moja. Ona jediná nezapadá do modelu usadených herečiek. Momentálne randí s Gerardom Casanovom a neustále nakrúca telenovely. Popritom sa objavuje na titulných stránkach domácich magazínov a udržiava kontakt s fanúšikmi prostredníctvom siete Twitter.

Tip: Pozrite si dnešnú ponuku telenoviel. Vyberte si z ponuky na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu