Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Legendárna Rosalinda po rokoch: V sexi mini predvádzala hriešny dekolt!

Thalía v úlohe Rosalindy a dnes Zobraziť galériu (6)
Thalía v úlohe Rosalindy a dnes

LOS ANGELES – Stále je to kus! Odkedy Thalía prirástla k srdciam slovenských divákov ako hlavná hrdinka telenovely, ubehlo už viac než desať rokov. Exotická kráska však za ten čas zo svojho sexepílu nič nestratila. Dnes je z nej oslnivá štyridsiatnička, ktorá neváha svoje prednosti vystaviť na obdiv.

Má čo ukázať! Aj keď dlhovlasá brunetka vystupovala na televíznych obrazovkách v roli nevinnej krásky, v reálnom živote mala už slušne rozbehnutú predovšetkým spevácku kariéru. Seriálová Rosalinda síce od čias svojej najväčšej popularity zostarla, pribúdajúce roky sa však na nej zatiaľ príliš nepodpisujú. Dôkazom je pozvanie na párty päťdesiatky najkrajších ľudí podľa španielskej odnože časopisu People. Thalía na nej nielenže nechýbala, no navyše sa predviedla ako sexi cica.

Dlhé štíhle nohy a bujné prednosti vo výstrihu takmer po pupok – s týmito ženskými zbraňami mexická bohyňa zavítala na slávnostný galavečer latinsko-amerických hviezd. Medzi vybranú smotánku sebavedomo zvolila zlaté minišaty, ktoré tesne obopínali jej ženské krivky. Z istých uhlov sa dokonca zdalo, že sa pritrafí aj pikantné faux-pas, tomu sa však úspešne vyhla.

Speváčka Thalía zažiarila skvelou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Po skončení nakrúcania Rosalindy Thalía v našich končinách bodovala s niektorými svojimi hitmi ako Arrasando či Regresa a mí. V roku 2003 sa dokonca presadila aj v oblasti módy, keď so svojou značkou Thalía Sodi Collection prerazila v predajniach amerického obchodného reťazca. S manželom a hudobným producentom Tommym Mottolom ma dve deti – syna a dcéru. Jej rodinu však poznačilo nešťastie v podobe únosu Thalíiných sestier. Jedna bola prepustená zo zajatia po 18-ich dňoch, druhá u únoscov pobudla dvakrát dlhšie.

Zaspomínajte si na Thalíu v úlohe Rosalindy

Thalía v jednom zo svojich najúspešnejších videoklipov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu