Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rebelka Demi Lovato: Názor verejnosti ju nezaujíma, bude sama sebou!

Demi Lovato Zobraziť galériu (6)
Demi Lovato (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka a speváčka Demi Lovato nechce žiť tak, ako to od nej očakáva verejnosť. Dvadsaťjedenročná interpretka to uviedla v relácii MTV News, kde prezradila, že sa snaží konať vždy tak, ako sama uzná za vhodné a nie tak, ako si to predstavujú ostatní. Je to však podľa nej ťažké, pretože je na ňu ako na známu osobu vyvíjaný veľký tlak.

„Niekedy mám pocit, že čím viac sa snažím zapáčiť iným ľuďom, tým menej som sama sebou,“ povedala rodáčka z Nového Mexika. Ako dodala, v priebehu posledných rokov sa naučila, že musí byť presne taká, aká je a na nič sa nehrať. Dodala, že jej je ľahostajné, či sa to niekomu páči alebo nie.

Demetria Devonne „Demi“ Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008), Ako chrániť princezné (2009) či Camp Rock 2 (2010). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Objavila sa tiež v piatej sezóne seriálu Glee (2009). Od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, bipolárnu afektívnu poruchu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu