Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálna premena! Z detskej hviezdičky je totálna samica

Demi Lovato sa v priebehu rokov zmenila na atraktívnu ženu. Zobraziť galériu (10)
Demi Lovato sa v priebehu rokov zmenila na atraktívnu ženu.

LOS ANGELES - Nikdy nevyzerala lepšie! Americká herečka a speváčka Demi Lovato (22) odštartovala svoju kariéru už ako šesťročná. Na konte má účinkovanie vo viacerých počinoch detskej televíznej stanice Disney Chanell. Tie časy sú však už minulosťou a z usmievavej tínedžerky je dnes krásna žena. S novým účesom a v provokatívnom oblečení je tmavovláska dokonca taká rajcovná, že z nej srší sexepíl na všetky strany.

Vykľula sa z nej poriadna kočka! Demi Lovato vhupla do sveta šoubiznisu v útlom veku a podobne, ako väčšina detských hviezd, nápor popularity nezvládla. Alkohol, drogy, psychické problémy a poruchy príjmu potravy sú záležitosti, ktoré sú späté s dospievaním talentovanej herečky a speváčky. 

Demi o období dospievania rozpráva celkom otvorene. „Bez kokaínu som nemohla byť ani 30 minút a nosila som si ho aj do lietadla. Jednoducho som ho prepašovala a dala som dávku tajne na toalete,” šokovala v rozhovore pre reláciu Access Hollywood tmavovláska, ktorá mala aj sklony k sebapoškodzovniu. 

Začiatkom roka 2011 opustila umelkyňa brány liečebne a akoby začala nový život. Iný je, pochopiteľne, aj jej zovňajšok. Z oblejších kriviek si ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, hrdo ich vystavuje na obdiv v provokatívnych outitoch. Nedávno podstúpila aj zmenu účesu a treba uznať, že so skrátenými vlasmi vyzerá akosi šmrncovnejšie. Speváčkinu premenu si pochvaľujú aj jej fanúšikovia. „Demi, je z teba nádherná žena. Vyzeráš božsky,” nešetria komplimentami mnohí z nich. Ako sa bývalá detská hviezdička páči vám? 

Demi Lovato sa za svoje krivky nehanbí a hrdo ich vystavuje na obdiv.
Zobraziť galériu (10)
Demi Lovato sa za svoje krivky nehanbí a hrdo ich vystavuje na obdiv.

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu