Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trpké priznanie seriálovej hviezdy: Zdrogovaná a znásilnená prišla o panenstvo!

Joan Collins nemá na svoje prvé milovanie zrovna pekné spomienky. Zobraziť galériu (4)
Joan Collins nemá na svoje prvé milovanie zrovna pekné spomienky. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Odhalila svoju trinástu komnatu! Seriálová herečka Joan Collins (81) ohuruje verejnosť najmä svojim mladistvým vzhľadom. V týchto dňoch sa však postarala o rozruch, keď vyrozprávala detaily svojho prvého milostného zážitku. Pri predstave toho, čím si ako mladučké dievča prešla, budete len neveriaco krútiť hlavou.

Aj ona trpela! Herečka Joan Collins sa o svojej traume z mladosti rozhodla prehovoriť v rámci kampane zameranej na boj proti násiliu páchaného na ženách. Ako umelkyňa prezradila, o panenstvo prišla tým najhorším spôsobom. Keď totiž išla na rande so slávnym írskym hercom Maxwellom Reedom, ani len netušila, čo ju čaká.

Dvojica totiž skončila doma u Maxwella, ktorý naivné dievča nechal v obývačke s tým, že on sa ide vykúpať. „Ponúkol mi rum s coca-colou a niečo na čítanie. Bolo to len samé drsné porno, ktoré som doposiaľ nikde nevidela,” zaspomínala si Joan na osudný okamih v rámci filmového dokumentu. „Už si len pamätám, ako som bola úplne mimo a ležala som natiahnutá na gauči, zatiaľ čo on ma znásilňoval. Bolo to príšerné,” dodala herečka, ktorá si myslí, že omamné látky jej Maxwell pridal do pitia.  

Collins sa netají tým, že pred touto skúsenosťou bola ešte pannou. Zúfalstvo a pocit viny ju dohnali dokonca k tomu, aby si násilníka neskôr vzala za muža. „Stretávali sme sa potom niekoľko mesiacov, až mi raz zavolal a požiadal ma o ruku. Povedala som si, že to tak bude lepšie, keďže si vzal moje panenstvo,” vysvetľuje dôvod svojho konania tmavovláska. „Nenávidela som ho, ale cítila som sa previnilo. Trvalo mi veľmi dlho, kým som začala mužom veriť,” uzavrela hviezda seriálov, ktorá bola vydatá celkovo päťkrát. S aktuálnym manželom je od roku 2002. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu