Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa herečka (84) nestarne: Takto pred kamerou ukázala holé prsia aj zadok!

Joan Collins Zobraziť galériu (6)
Joan Collins (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nahota? Žiaden problém! Herečka Joan Collins oslávila v uplynulých dňoch 84. narodeniny, čo pri pohľade na ňu znie ozaj neuveriteľne. Málokoho ale asi prekvapí, že sa svetu ukázala aj v Evinom rúchu. Mysleli ste si, že teraz, na staré kolená? Nebláznite! Z archívov sme vytiahli film s názvom Beštia, v ktorom účinkovala, keď mala 46 rokov. Pozrite sa, čo skrývala pod šatami!

Joan Collins sa prvýkrát postavila pred kamery ako 9-ročná a je pred nimi dodnes aktívna. Azda najviac je s jej menom spájaný seriál Dynastia, no na konte má účinkovanie aj v mnohých ďalších počinoch, ktoré stoja za zmienku. 

Napríklad mierne eroticky ladená dráma s názvom Beštia z roku 1979. Joan v nej stvárnila majiteľku londýnskej diskotéky, ktorá musí čeliť finančným problémom a zároveň komplikáciam s mužmi v jej živote. Premietanie filmu bolo v niektorých mestách zakázane, no Collins sa vraj vďaka nemu dostala do slávneho seriálu Dynastia. 

Ktovie, aký podiel na tom malo to, že sa pred kamerami vyzliekla. Ukázať svetu holé prsia a zadoček si totiž vyžaduje nemálo odvahy. Joan však nikdy nepatrila medzi hanblivky a na konte má aj pózovanie pre pánsky magazín Playboy. 

Joan Collins vo filme beštia odhodila zábrany.
Zobraziť galériu (6)
Joan Collins vo filme beštia odhodila zábrany.  (Zdroj: profimedia.sk)

Joan Collins sa vo filme Beštia predviedla v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (6)
Joan Collins sa vo filme Beštia predviedla v Evinom rúchu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Joan Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu