Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prvý nohavičkový prešľap z Cannes: Ktorá kráska ukázala rozkrok v čipke?

Ktorá spevácka superhviezda priamo na javisku v Cannes nechtiac ukázala nohavičky? Zobraziť galériu (10)
Ktorá spevácka superhviezda priamo na javisku v Cannes nechtiac ukázala nohavičky? (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Tak predsa vykuklo aj to, čo nemalo! Zatiaľ čo uplynulý rok sa to na prestížnom festivale v Cannes odhalenými partiami len tak hemžilo, počas uplynulého týždňa boli áčkové hviezdy zdržanlivejšie. K prvému prešľapu v podobe vykuknutých nohavičiek došlo až včera popoludní priamo na pódiu. Ktorá svetoznáma celebrita vpustila fotografov pod šaty?

Chybička sa našla! Ak sa aj na červenom koberci objaví dáma s poodhalenými intímnymi partiami, zvyčajne ide o menej významnú hviezdu bažiacu po pozornosti zo strany fotografov. Včera sa však priamo na javisku postarala o rozruch ostrieľaná speváčka, od ktorej by takýto prešľap čakal naozaj málokto. Ľahučké letné šaty a neposlušný vietor zradil krásavicu Kylie Minogue.

Rodáčka od protinožcov si to na pódium namierila v šatách košeľového strihu s takzvanou áčkovou sukňou. Stačilo preto naozaj málo a retro kráske spod nej vykukli čipkované nohavičky, ktoré ledva zakryli to najnutnejšie. Fanúšikovia v prvých radoch sa však na takýto výhľad zaručene nesťažovali.

Drobučká Austrálčanka sa nenechala zahanbiť a po energickom vystúpení vybalila dokonalú francúzštinu. „Ďakujem veľmi pekne!“ zakričala do mikrofónu v rodnom jazyku obyvateľov Francúzskej riviéry. Tí však na túto superštíhlu plavovlásku budú zrejme ešte dlho spomínať najmä vďaka tomu, čo im predviedla v zápale hudobnej šou. Za zmienku určite stojí fakt, že Kylie miluje kontrasty a na spodnú bielizeň telovej farby si nepotrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu