Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Princezná Leia z Hviezdnych vojen po 30 rokoch: Je o takmer 20 kíl ľahšia!

Carrie Fisher ako Princezná Leia z roku 1983 a v súčasnosti Zobraziť galériu (12)
Carrie Fisher ako Princezná Leia z roku 1983 a v súčasnosti (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nahodila drastickú diétu! Keď sa Carrie Fisher (57) blysla v šiestom pokračovaní kultovej ságy Hviezdne vojny, ako Princezná Leia sa mohla pochváliť priam ukážkovou postavou. Herečka sa medzičasom síce zaoblila, no tohto imidžu sa v pripravovanom remakeu vzdať rozhodne nemieni. Zaťala zuby a dnes je o vyše 18 kíl ľahšia.

Tomu sa povie obdivuhodný výkon! Keď sa Carrie Fisher v roku 1983 zhostila úlohy princeznej Leiy vo vyvrcholení legendárneho sci-fi príbehu, bola štíhla ako prútik a svoju zvodnú figúru vystavovala v odvážnom kostýme. S odstupom troch desaťročí však pripravuje siedme pokračovanie Hviezdnych vojen, v ktorom nič neponecháva na náhodu. Aby si zopakovala vysnívanú rolu, bola ochotná zhodiť úctyhodný počet kilogramov.

„Carrie držala diétu odjakživa, pretože ako viete, herečky musia vyzerať nadpriemerne. Ona vyzerá úchvatne,“ nešetrila chválou na svoju ratolesť mama Debbie Reynolds, ktorá ako hosť zavítala do šou Extra s moderátorom Mariom Lopezom. V rozhovore priznala, že ona sama je veľkou fanúšičkou svetoznámeho projektu: „Carrie je nadšená tak ako my všetci, pretože my všetci milujeme Hviezdne vojny.“

Zaujímavosťou je, že toto nie je po prvý raz, kedy takmer šesťdesiatnička bola nútená drasticky upraviť svoju hmotnosť. Prísnu diétu držala aj v roku 2011, kedy sa jej kvôli role podarilo zhodiť neuveriteľných 50 libier (takmer 23 kíl). A čo hovorí filmová princezná na aktuálnu premenu? „Som rada, že nakrúcajú nový film, pretože mi domov poslali trénera, takže sa môžem dostať do naozaj dobrej formy,“ nešetrila Carrie humorom vo svojej odpovedi. Treba uznať, že na svoj vek vyzerá naozaj obdivuhodne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu