Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šikanovaná tínedžerka to všetkým natrela: Je slávna aj s otrasnými fľakmi na tele!

Chantelle Brown-Young premenila chorobu kože s nevábnymi fľakmi na svoju výnimočnosť a dnes žne jeden úspech za druhým. Zobraziť galériu (9)
Chantelle Brown-Young premenila chorobu kože s nevábnymi fľakmi na svoju výnimočnosť a dnes žne jeden úspech za druhým.

NEW YORK – Život sa s ňou nemaznal! Keď čokoládovej Chantelle Brown-Young (19) diagnostikovali nevzhľadnú chorobu kože, patrila medzi nevinné štvorročné dievčatká. Počas uplynulých rokov si síce prešla peklom zo strany rovesníkov, no tí jej dnes môžu iba závidieť. Tínedžerka totiž zo svojich fľakov vyrobila jedinečnosť a v súčasnosti hviezdi ako modelka.

Nečakaný úspech! Choroba s názvom vitiligo zapríčiňuje stratu buniek tvoriacich kožný pigment a v minulosti už potrápila viacero známych osobností. Patril medzi nich aj legendárny spevák Michael Jackson. Najnovšie sa práve vďaka tejto chorobe zviditeľnila Chantelle Brown-Young s afroamerickým pôvodom, ktorej kožu špatia výrazné biele fľaky. Napriek tomu sa však nevzdala a už čoskoro zabojuje o víťazstvo v americkej verzii šou Hľadá sa supermodelka.

Chantelle sa prepracovala medzi 14 súťažiacich, ktorých svetom modelingu prevedie skúsená Tyra Banks. Tá stavila na rozmanitosť a od manekýnky s poruchou tvorby kožného pigmentu si sľubuje najmä rozmanitosť a iný pohľad na ľudskú krásu. Najzaujímavejším faktom pritom zostáva, že Chantelle nie je nijakým nováčikom. Má za sebou množstvo editoriálov a celkom cudzie jej nie je ani prehliadkové mólo.

Niet najmenších pochýb, že fľakatá hviezda už na prvý pohľad pôsobí pred objektívom inak než väčšina jej kolegýň. A práve to je dôvod, pre ktorý sa v minulosti stretala s obrovským nepochopením a zlým zaobchádzaním. „Čím som bola staršia, tým to bolo ťažšie, pretože staršie deti sú zákernejšie. Prešla som si množstvom šikanovania, ľudia ma nazývali zebrou alebo kravou, takže vyrastať bolo naozaj ťažké,“ zdôverila sa Chantelle. A aký je jej recept na úspech? „Mám rada samu seba. A vďaka tomu mi príležitosti padajú do lona. A ďakujem za ne všetky Bohu. Skúste aj vy milovať samých seba,“ odkázala fanúšikom, ktorí nezapadajú do súčasného diktátu krásy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu