Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladučká princezná dobieha Kate Middleton: Má len 18 a už je obletovanou ikonou!

Grécka princezná Maria-Olympia už vo veku osemnástich rokov vzbudzuje u médií čoraz väčšiu pozornosť. Zobraziť galériu (6)
Grécka princezná Maria-Olympia už vo veku osemnástich rokov vzbudzuje u médií čoraz väčšiu pozornosť. (Zdroj: Instagram)

GRÉCKO – Narodila sa pod šťastnou hviezdou! Hoci za módnu ikonu je spomedzi urodzených dám považovaná najmä Kate Middleton (32), na päty jej šliape výrazne mladšia konkurencia. Tou je len 18-ročná grécka princezná Maria-Olympia. Okrem postavičky ako lusk sa pýši vášňou pre všetko, čo súvisí s obliekaním. A vďaka podnikavej matke sa jej fanúšikovská základňa každým dňom rozrastá.

Jej život pripomína prechádzku ružovým sadom! Keď sa na starom kontinente dostanú na pretras módne ikony z kráľovského dvora, najčastejšie sa spomína britská vojvodkyňa Kate Middleton a španielska kráľovná Letizia. Zdá sa však, že pomyselné žezlo v tomto smere čoskoro prevezme sladká osemnástka z Grécka. Princezná Maria-Olympia totiž svoju tvár už stihla prepožičať magazínu W aj Tatler. Ako jediná dcéra sa stala múzou predovšetkým pre vlastnú mamu, no postupne si na svoju stranu získava celý svet.

Maria-Olympia je najstaršou ratolesťou gréckeho korunného princa Pavlosa a princeznej Marie-Chantal. Narodila sa za veľkou mlákou vo Veľkom jablku, no vyrastala v Londýne, kde momentálne študuje divadlo, dejiny umenia, grafiku a fotografiu. Do hľadáčika zahraničných periodík sa dostala predovšetkým vďaka matke, ktorá fotky jedinej dcéry a ďalších štyroch synov so železnou pravidelnosťou zverejňuje v sieti Instagram.

Niet najmenších pochýb, že princezná si s celou rodinou žije na vysokej nohe. Dovolenky totiž trávi na jachte, nevyhýba sa svetovým módnym prehliadkam a známosti má nielen medzi vychytenými dizajnérmi. Jednu z početných módnych šou si užívala v prvom rade, kde jej prischlo sedadlo hneď vedľa ospevovanej Emmy Watson. A aký je najcennejší fotografický úlovok jej matky? „Toto som našla v škatuli s fotkami. Andy Warhol a ja v roku 1986,“ pochválila sa na spomínanej sociálnej sieti. Ako dcéra amerického miliardára o vzácne kontakty v umeleckom svete zaručene núdzu nemala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu