Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Úplne nahá Rihanna bez cenzúry: FOTO ako vystrihnuté z porna je vonku!

Kontroverzná Rihanna sa na stránkach pánskeho magazínu už opäť objavila úplne nahá. Zobraziť galériu (19)
Kontroverzná Rihanna sa na stránkach pánskeho magazínu už opäť objavila úplne nahá. (Zdroj: Lui)

LOS ANGELES – Absolútne bez hanby! To, že slovo plachosť speváčke Rihanne (26) nielen pred objektívom nič nehovorí, je všeobecne známy fakt. Barbadoská rodáčka však hranice odhaľovania sa posúva čoraz ďalej. Najnovšie sa svojim fanúšikom predviedla tak, ako ju stvorila príroda s poriadnou prímesou dráždivej erotiky. A nevynechala ani pohľad na intímne partie.

Nabudúce bude sado-maso? Aj keď Rihanna, Miley Cyrus a ďalšie odvážne hviezdy pre svoje obnažené telá čelia neustálej kritike, ony pózovať oblečené jednoducho nemienia. Stačí sa pozrieť na výsledné zábery, ktoré čokoládová kráska len nedávno fotila v Evinom rúchu na terase. Jej rozkročené nohy a prehnutý chrbát už vtedy naznačoval, že fotky nebudú mať ďaleko od zmyselnej erotiky. Čerstvé vydanie pánskeho magazínu Lui tento dojem iba potvrdilo.

Rihanna ani tentoraz mužskej fantázii príliš veľa priestoru nedopriala. Na všetkých záberoch totiž pózuje úplne nahá a svoje najintímnejšie partie servíruje ako na podnose – prsia aj s piercingom v bradavke či holý zadok. Na každej fotke nechala vyniknúť biele neopálené miesta, ktoré ostro kontrastujú s jej tmavou pokožkou. Chýbať nesmie ani pohľad na jej guľaté polky od seba, o ktoré sa postarali rozkročené nohy na inkriminovanej terase.

Faktom zostáva, že šteklivé pózy pre francúzske periodikom nie sú jedinými, ktoré tento mesiac uzreli svetlo sveta. Rihanna si totiž v približne rovnakom čase zapózovala aj pre vychytenú módnu bibliu. „Vo Vogue som písmeno G! Už je príliš neskoro?“ reagovala prostredníctvom Twitteru, čím chcela na značiť, ako jej hlava prekrýva nadpis na titulnej strane. Možno však nebude trvať dlho a fanúšikovia sa jej nahých excesov jednoducho presýtia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu