Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dcéra oscarového idola išla donaha: Sexi telo a kypré vnady ako bonus!

Dylen Penn odhodila zábrany a na stránkach magazínu provokuje úplne nahá. Zobraziť galériu (12)
Dylen Penn odhodila zábrany a na stránkach magazínu provokuje úplne nahá. (Zdroj: Treats!)

LOS ANGELES – Vydarila sa mu! Hoci by sa Dylan Penn (23) mohla spoliehať na priezvisko a tučné bankové konto slávneho otca, vo vlnách šoubiznisu sa dokáže presadiť aj vlastnými silami. Stačí jej poodhaliť výstavné krivky spolu so ženskou pýchou a senzácia je na svete. Štíhla plavovláska má totiž sexepílu na rozdávanie, veď posúďte sami.

Je čoraz odvážnejšia! Už koncom minulého roka sme vás na Topkách informovali, že najstaršia ratolesť herca Seana Penna dávno nepatrí medzi neviniatka. Pre magazín GQ sa totiž vtedy ukázala hore bez a prekvapila nielen peknou tvárou, ale tiež štedrou nádielkou v dekolte. Najnovšie sa upísala k spolupráci s časopisom Treats, kde zašla ešte o kúsok ďalej. Pred objektívom odhodila šaty a nechala sa zvečniť tak, ako ju stvorila matka príroda.

Aj keď sa Dylan Penn na niektorých záberoch vyzliekla donaha, najintímnejšie partie si stihla rafinovane zakryť. Dopomohla jej k tomu kožušinová kabelka či masívny náhrdelník pozostávajúci z dlhých a hrubých reťazí. Fanúšikovia jemnej erotiky sa však môžu tešiť na nahé prsia v sieťovanom tope či vztýčené bradavky rysujúce sa pod premočeným outfitom.

Zvodná plavovláska síce na výsledných fotografiách pôsobí sebavedomo, v skutočnosti si však na pľaci veľmi istá nebola. „Nikdy by som nepredpokladala, že vyzliecť sa donaha a zakryť si vagínu len kabelkou, bude taká výzva. Bol to dosť zvláštny pocit. Mala som tú česť byť na titulke takého magazínu ako Treats a bola som nadšená zo spolupráce s Tonym Duranom. Bola to rozhodne skúsenosť, na ktorú nezabudnem,“ nadchýnala sa modelka v priloženom rozhovore. Ktovie však, čo na takéto odvážne zábery povedal starostlivý otec Sean.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu