Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dozrela a obnažila vnady: Koho sexi dcéra vyrástla do krásy?

Koho dcéra odhodila pred objektívom vrchný diel bikín? Zobraziť galériu (6)
Koho dcéra odhodila pred objektívom vrchný diel bikín? (Zdroj: GQ)

LOS ANGELES – Dospela a vystrkuje rožky! Hoci sa táto kráska vo svete šoubiznisu zatiaľ zviditeľnila len vďaka náklonnosti známeho lámača ženských sŕdc, už sa snaží preraziť vlastnými silami. V rozbiehaní kariéry sa pritom nespolieha len na slávne priezvisko, ale neváha zapojiť aj sexi zbrane. Koho dcéra provokuje hore bez?

Je krásna, sebavedomá a nehanbí sa to ukázať! Reč je o najstaršej ratolesti hollywoodskeho veterána, ktorá tento rok oslávila 22. narodeniny. Vďaka otcovým peniazom by síce nemusela pracovať do konca života, no zvodná plavovláska sa rozhodla skúsiť šťastie ako modelka. Svoje krivky prepožičala januárovému číslu magazínu GQ, v ktorom odhodila šaty aj zábrany. Čo myslíte, bude z nej mať ocko Sean Penn (53) radosť?

Mladučká Dylan si spoluprácu s tímom profesionálov naozaj užívala a okrem pikantných fotiek z objektívu Alexiho Lubomirskiho nakrútila aj krátke video s názvom How to Date Me by Dylan Penn. Popri odhaľovaní predností len v spodnom diele bikín či v hlbokom výstrihu na pláži tak prezradila, aký by mal byť muž, aby ju zaujal. „Musí povedať niečo vtipné. Môže to byť hrubé alebo veselé, na tom nezáleží. Musí to byť niečo zábavné,“ vyznala sa začínajúca manekýnka pred kamerou.

Prominentná ratolesť sa v nedávnom období ocitla v centre pozornosti najmä v súvislosti s informáciami, že padla do oka fešákovi Robertovi Pattinsonovi. Dvojica mala spolu randiť len štyri mesiace po tom, čo sa upírsky idol rozišiel s trojročnou známosťou Kristen Stewart. A čo hovorí Dylan na celú tú bublinu? „Och, bavíme sa o Robovi? To mi bolo dosť cudzie, ale v podstate smiešne, pretože sú to všetko somariny,“ nechala sa počuť vo svojej odpovedi na citlivú otázku. Ako sa ale v Hollywoode hovorí – bez vetra sa ani lístok na strome nepohne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu