Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nekonečné nohy, dokonalý zadok aj prsia: Táto nahá gazela sa narodila ako chlap!

Ines-Loan Rau sa síce narodila ako chlapec, no dnes provokuje obnaženým telom ako dokonalý prototyp modelky. Zobraziť galériu (6)
Ines-Loan Rau sa síce narodila ako chlapec, no dnes provokuje obnaženým telom ako dokonalý prototyp modelky. (Zdroj: Oyster)

NEW YORK – Prírode dopomohol poriadny kus práce plastických chirurgov! Hoci telo len 24-ročnej modelky Ines-Loan Rau dnes žne úspechy po celom svete, na takúto brilantnú kariéru predurčené nebolo. Tmavovláska sa totiž narodila ako chlapec, pričom mnohé výrazne mužské črty tváre jej ostali dodnes. Výšku i neuveriteľne štíhle krivky jej však kolegyne môžu iba závidieť. Pozrite si jej odvážne erotické zábery ako dôkaz.

Absolútne neprirodzená, a predsa tak veľmi žiadaná! Reč je o francúzskej rodáčke, ktorá detstvo a skorú pubertu strávila v koži chlapca. Medzi 16. a 18. rokom svojho života však podstúpila zmenu pohlavia, za ktorú je doteraz veľmi vďačná. Svoje telo vraj milovala a miluje za každých okolností, čoho dôkazom je najnovšie číslo magazínu Oyster. Preoperovaná hviezda na jeho stránkach odhalila všetko vrátane najintímnejších partií.

Ines-Loan Rau pred objektívom vystupuje sebavedomo a do popredia pretláča najmä výnimočne štíhlu líniu. Tradíciou je u nej aj pretŕčanie vymodelovaného poprsia, ktoré tentoraz obnažila na viacerých záberoch hore bez. Nechýba však ani pohľad na guľatý zadok v sexi šortkách či nahý rozkrok s ochlpením.

Dalo by sa predpokladať, že osoba so zmeneným pohlavím zostane plachou, no u tmavovlásky je všetko presne naopak. „Pre mňa byť sexi znamená viac ako zvádzanie. Sexi je o dávaní. Keď ste sexi, dávate ľuďom kúsok seba, takže je to viac o tom, že sa podelíte. Preto milujem, keď som sexi – lebo viem, že to ľuďom prináša pekné vibrácie,“ nechala sa Ines počuť v priloženom rozhovore. A ako vlastne okolie reagovalo na jej zásadnú premenu? „Je to veľmi silný pocit, keď si môžete vybrať, akým pohlavím budete a ísť si za tým,“ pochválila sa v spomínanom interview. Pre okolie pritom rodená Francúzka predstavuje niečo ako Popolušku dnešných čias. Pýtate sa, prečo? V jej prípade sa totiž z chudobného chlapca stala jedna z najúspešnejších modeliek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu