Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To najsexi z MTV: Horúci striptíz, Rihanna v bielizni, prsia na úteku!

Áčkové hviezdy sa na odovzdávaní cien MTV postarali o šteklivé divadlo. Zobraziť galériu (8)
Áčkové hviezdy sa na odovzdávaní cien MTV postarali o šteklivé divadlo. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Prichystali pikantnú šou! Udeľovanie filmových cien hudobnej stanice MTV nepochybne patrí k najprestížnejším podujatiam roka. Niet sa preto čo čudovať, že aj uplynulú noc si hviezdy svetového formátu pripravili sexi prekvapenia. Provokatívne outfity opäť zakrývali len to najnutnejšie. A došlo aj na pánsky striptíz.

 

 

 

Provokatérka Rita Ora odhalila
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)
Hitom rozdávania MTV Movie Awards sa stal Zac Efron, ktorému sa ušla cena za Najlepší výkon bez košele. Zvodný herec si cennú trofej prevzal z rúk speváčky Rity Ory, no to ešte zrejme netušil, čo ho pri nej čaká. Plavovláska sa totiž rozhodla, že všetkým divákom poskytne dôkaz o tom, prečo si Zac svoju cenu naozaj zaslúži. Rozopla mu gombíky, odhalila jeho mužnú hruď a utekala do zákulisia. Americký Casanova sa však nenechal zahanbiť, sám si košeľu vyzliekol a pred výskajúcimi fanúšičkami ponapínal vyrysované svalstvo.
Rita Ora
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Vyššie spomínaná Rita Ora sa postarala o rozruch na červenom koberci už pri príchode, keď paparazzom zapózovala v rafinovaných šatách. V hlbokom výstrihu totiž vnady neistila žiadna spodná bielizeň a hudobná hviezda mala čo robiť, aby ich udržala na uzde.

Rihann
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)
Spodná bielizeň sa najčastejšie skloňovala so speváčkou Rihannou, ktorá nahodila outfit ako vystrihnutý zo spálne. Anjelsky biele body totiž prekrýval dlhý plášť pripomínajúci saténový župan. Barbadoskej kráske po celý čas vykúkali dlhé nohy aj obrysy poprsia.
Mila Kunis
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Medzi najostrejšie sledované hviezdy sa zaradila aj herečka Mila Kunis. Snúbenica Ashtona Kutchera totiž už celé týždne podporuje šíriace sa fámy o tehotenstve. Mierne zaoblená hviezda síce bruško nevystavila, no jej šaty boli opäť o niečo širšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu