Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hollywoodska kráska je v bikinách sexi kosť: Ups, a kde nechala silikóny?

Kaley Cuoco v bikinách Zobraziť galériu (16)
Kaley Cuoco v bikinách (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Jej vylepšené prednosti vyfučali? Hoci Kaley Cuoco (28) odjakživa patrila k blondínkam s postavičkou typu „krv a mlieko“, v posledných týždňoch je čoraz štíhlejšia. Dôkazom môže byť jej čerstvá fotografia v bikinách, na ktorej však akosi niečo chýba. Herečka sa totiž len pred pár dňami priznala k plastike. Kam sa teda jej silikónové vnady vyparili?

Manželské spolunažívanie jej prospieva! Aj keď život Kaley Cuoco momentálne pripomína divokú jazdu, zrejme sa vonkoncom nemá na čo sťažovať. Po bleskových zásnubách prišla ešte bleskovejšia svadba a inokedy mierne zaoblená Penny z Teórie veľkého tresku je štíhla ako prútik. Prostredníctvom Instagramu sa dokonca podelila o vylepšené krivky v bikinách, na ktorých by ste však sľubovaný objem hľadali márne.

„To je ale milovníčka zvierat,“ napísal spokojný manžel Ryan Sweeting k fotke sexi polovičky. Kaley na nej pózuje v bazéne na nafukovačke v tvare veľkej husi. Mužskí fanúšikovia si však zaručene ako prvé všimli herečkine ploché bruško a viditeľne štíhlejšie nohy. Objemné prsia po zásahu plastického chirurga by pritom hľadali naozaj márne.

„Bolo to tým najlepším rozhodnutím, aké som kedy urobila,“ pochválila sa plavovláska na margo umelého zväčšenia poprsia v rozhovore pre čerstvé číslo magazínu Cosmopolitan, ktorý ju zaradil rovno na titulnú stranu. Herečka vraj podstúpila plastiku ešte ako sladká osemnástka, čiže pred desiatimi rokmi. O nafúknuté silikóny však očividne nešlo. Alebo si Kaley samotné priznanie vymyslela ako šikovný marketingový ťah?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu