Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pochudnutá Pretty Woman sa stráca pred očami: Vpadnuté líca a tenučké nohy!

Julia Roberts za posledné týždne schudla nemálo kilogramov. Zobraziť galériu (24)
Julia Roberts za posledné týždne schudla nemálo kilogramov. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Rodinný stres si vyberá svoju daň! Nie je to tak dávno, čo Julia Roberts (46) čelila fámam o prekvapivom tehotenstve vplyvom zaoblených kriviek. Kvôli tragickej udalosti však za posledné týždne výrazne schudla a začína pripomínať už iba tieň. Herečke vystúpili lícne kosti a jej nohy sú štíhlejšie než kedykoľvek predtým.

Je čoraz chudšia! Koncom minulého roka, ale aj v januári sme vás na Topkách informovali, že inokedy štíhla Julia Roberts sa zaoblila v ženských partiáchmožno nosí pod srdcom štvrtého potomka. Tieto špekulácie sa ukázali ako nepravdivé, no predstaviteľka kultovej Pretty Woman sa so zhadzovaním kíl nijako neponáhľala. Všetko zmenila až nečakaná smrť polovičnej sestry Nancy, ktorá spáchala samovraždu. Tá v liste na rozlúčku stihla herečku obviniť zo šikanovania a pocitov menejcennosti. A ako sa zdá, pochudnutá kučeravá kráska sa vo vnútri stále zožiera.

Paparazzi zachytili Juliu pred pár dňami, ako v miestnom parku pracuje na svojej kondícii v tmavých šortkách. To, že má naozaj tenšie nohy, potvrdila aj v okamihu, keď sa s krabicou dezertov ponáhľala do školy svojej 9-ročnej dcéry Hazel. Aj tentoraz mala na tvári tmavé slnečné okuliare, no pochudnutú tvár zamaskovať nedokázala. O výraznejšom úbytku na hmotnosti svedčali predovšetkým vpadnuté líca. Je viac než isté, že v zhadzovaní kíl by trojnásobná mamička už vonkoncom pokračovať nemala.

Po rodinnej tragédii sa Julia utiahla do súkromia, aby viac času strávila so svojimi najbližšími. Jej vzťah so zosnulou sestrou pritom možno ani nebol taký naštrbený, ako celú kauzu nafúkli zahraničné médiá. „Nancy bola na Juliu hrdá, ale cítila sa až príliš opustená. Ako tínedžerka mala operáciu kolena, kvôli čomu pribrala, lebo nemohla cvičiť. Zatiaľ čo jej sestra bola Pretty Woman, Nancy bola zakomplexovaná tínedžerka s nadváhou,“ vysvetlil snúbenec mŕtvej plavovlásky. Ostáva len dúfať, že výčitky svedomia prestanú Juliu trápiť čo najskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu