Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Stále krásna Pretty Woman pred 50-tkou: Bruško a nečakané tehotenstvo?!

Julia Roberts sa v nedeľu objavila u svokrovcov so zväčšeným bruškom. Žeby bola po tretí raz Zobraziť galériu (9)
Julia Roberts sa v nedeľu objavila u svokrovcov so zväčšeným bruškom. Žeby bola po tretí raz "v tom"? (Zdroj: Daily Mail)

LOS ANGELES – Nečakaný zázrak! Aj takýmto prívlastkom by sa dali označiť horúce fámy, ktoré sa začali rýchlosťou blesku šíriť v okolí Julie Roberts (46). Tá sa síce pomalými krokmi už blíži k prahu päťdesiatky, no možno sa ešte dočká ďalšieho prírastku do rodiny. Dôkazom má byť jej rysujúce sa tehotenské bruško.

Zaobľuje sa vďaka prekvapivému tehotenstvu! Aj keď vo veku Julie Roberts by dieťatko na ceste čakal naozaj iba málokto, možno sa legendárna Pretty Woman naozaj stane mamičkou aj po štvrtýkrát. Cez víkend ju totiž paparazzi zachytili s oblejšími krivkami. Spod kratšej bundy jej navyše vykúkali tvary, ktoré sa nápadne podobali tehotenskému brušku.

Trojnásobná mamička v nedeľu popoludní zavítala na návštevu k rodičom svojej zákonnej polovičky. U svokrovcov sa pravdepodobne cítila veľmi príjemne, pretože nešetrila úsmevom. Spolu s manželom Dannym Moderom im však možno prišla zvestovať radostnú novinku. Čerstvé fotky totiž nasvedčujú tomu, že stále pôvabná a štíhla herečka nosí pod srdcom potomka číslo štyri.

Otázku ohľadne prekvapivého tehotenstva už nastolil server TMZ či britský denník Daily Mail. Aj keď by sa fámy zakladali na pravde, kučeravá kráska požehnaný stav zrejme tak skoro nepotvrdí. Nešlo by však po prvý raz o takpovediac zázrak po prekročení prahu štyridsiatky z radu prominentných dám. Podobného uzlíka šťastia sa totiž dočkala aj herečka Halle Berry. Tá vo veku 47 rokov nedávno priviedla na svet synčeka menom Maceo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu