Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Záhadná smrť mladučkej modelky: Už sú známe výsledky pitvy!

Peaches Geldof Zobraziť galériu (4)
Peaches Geldof (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Peaches Geldof náhle zomrela vo svojich 25 rokoch. Polícia na základe výsledkov pitvy vylúčila cudzie zavinenie, no záhadná smrť zostáva stále nevysvetlená. Preto sa chystajú toxikologické testy, ktoré by mohli určiť, čo mladú britskú modelku, spisovateľku a televíznu moderátorku zabilo.

Mŕtve telo Peaches Geldof našli v pondelok v modelkinom dome blízko Wrothamu v grófstve Kent v juhovýchodnom Anglicku. Lekári neboli schopní po prvej ohliadke tela určiť presnú príčinu úmrtia.

Polícia ale na základe ich posudku nepredpokladá cudzie zavinenie. Mladá žena mala pred rokmi problémy s drogami, tie však už vraj dlhšiu dobu neužívala.

Mladá Peaches, vydatá a matka dvoch malých synov, bola druhorodenou dcérou Geldofa a jeho zosnulej manželky, modelky, moderátorky a publicistky Pauly Yates. Yates zomrela v 41 rokoch v roku 2000 na predávkovanie heroínom.

Svoju kariéru v médiách začala Peaches už v 15 rokoch, keď začala písať pre časopis Elle. Neskôr spolupracovala ako autorka s ďalšími periodikami a moderovala v televízii, bola tiež príležitostná modelka a DJ-ka. V Británii bola známa aj vďaka neustálemu záujmu bulvárnych médií.

Šesťdesiatdvaročný Geldof sa preslávil v 70. rokoch ako člen punkrockovej skupiny The Boomtown Rats a neskôr ako usporiadateľ veľkých charitatívnych koncertov Live Aid a Live 8. Britská kráľovná Alžbeta II. ho v roku 1986 pasovala za rytiera, bol tiež navrhnutý na Nobelovu cenu za mier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu