Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Top trapasy Zlatých glóbusov: Nadávky, prasknuté šaty aj nahá aristokratka!

Celebrity svetového formátu aj tento rok okorenili odovzdávanie Zlatých glóbusov pikantnými trapasmi. Zobraziť galériu (17)
Celebrity svetového formátu aj tento rok okorenili odovzdávanie Zlatých glóbusov pikantnými trapasmi.

LOS ANGELES – Prežívali krušné chvíle! Hoci udeľovanie Zlatých glóbusov patrí v Hollywoode medzi najvýznamnejšie udalosti, ani 71. ročník sa nezaobišiel bez pikantných prešľapov. Niektoré osobnosti zo sveta šoubiznisu sa zapotili viac, iné menej. Pozrite si tie najtrápnejšie okamihy uplynulej veľkolepej noci.

 

 

 

Kelly Osbourne zradil zips
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Instagram)
Mimoriadne krušné chvíle v zákulisí prežívala Kelly Osbourne, ktorú zradil skrytý zips na šatách. Ten totiž nevydržal a praskol vo švíkoch, pričom situáciu museli pohotovo zachraňovať šikovné ruky štylistiek. Žeby si dcéra známeho hudobníka cez Vianoce dopriala viac koláčikov, ako bolo treba?
Robin Wright okorenila odovzdávanie
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: profimedia.sk)
O najpikantnejšie faux pas sa zaručene postarala Robin Wright, ktorá napriek blížiacej sa päťdesiatke siahla po provokatívnej róbe s celkom nahým chrbtom. V momente, keď si preberala vytúženú sošku, páska uchytávajúca látku na pokožke povolila. Výsledok? Paparazzi zachytili nielen samotný kúsok priehľadnej pásky, ale aj časť obnaženého prsníka.
Emma Watson
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: SITA)
V otázke módy poriadne zariskovala aj Emma Watson, ktorá sa v Hollywoode presadila ako čarodejnica Hermiona. Aj ona zatúžila po odhalenom chrbte, no jej zvláštna červená kreácia z dielne Dior vzadu nebola zošitá. Herečka sa vynašla tak, že si pod róbu navliekla čierne nohavice, no podľa viacerých kritikov zanechávala dojem, akoby si spredu omotala len kus závesu.
Jacqueline Bisset
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: SITA)
Zaujímavé situácie nastali na pódiu, keď si po svoj Zlatý glóbus namierili aj nasledovné tri dámy. Jacqueline Bisset sa totiž vo svojej slávnostnej reči poďakovala všetkým, ktorí jej dopriali „pleasure and shit“. Chcela síce zrejme naznačiť radosti aj starosti, no servítku si pred ústa rozhodne nedávala.
Elisabeth Moss
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: SITA)
Podobne ako Jacqueline dopadla aj jej mladšia kolegyňa Elisabeth Moss. Tá si po svoju cenu zamierila na javisko absolútne nepripravená. Pýtate sa, aká bola jej prvá reakcia? „Oh, shit!“ Tento povzdych by sa dal voľne preložiť aj ako „No do r*ti!“ Žeby sa zo slovníka známych dám nadobro vytrácala noblesa a slušnosť?
Emma Thompson
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: SITA)
Zvláštnym prekvapením sa do tretice stalo aj vystúpenie herečky Emmy Thompson, ktorá pred hostí predstúpila naozaj vo veľkom štýle – bosá, s lodičkami v jednej ruke a s pohárikom Martini v druhej ruke. Počas svojej uvádzacej reči predstierala, že je opitá, čo sa nie každému v sále naozaj pozdávalo.
Lady Victoria Hervey žúrovala
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Čerešničkou na torte sa tento rok stala anglická aristokratka Lady Victoria Hervey, ktorá sa zúčastnila "len" párty po udeľovaní Zlatých glóbusov. Na tú dorazila v priehľadnej čiernej róbe, pod ktorou chýbala akákoľvek spodná bielizeň. Celebrita tak vzbudzovala dojem, že žúrovať prišla úplne nahá a jej krivky pokrývala len jemná pavučina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu