Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Česká kráska v priehľadnom tope naostro: Zväčšené prsia ako na podnose!

Česká modelka a herečka Dominika Kadlčková vystavila nahé prsia v priehľadnom outfite. Zobraziť galériu (3)
Česká modelka a herečka Dominika Kadlčková vystavila nahé prsia v priehľadnom outfite. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Pred objektívmi sa neostýcha! Zatiaľ čo v Amerike majú špecializáciu na odhalené prsia Rihanna a Miley Cyrus, v susedných Čechách sa o navlas rovnaké prekvapenie postarala herečka a modelka Dominika Kadlčková (24). Tá si do spoločnosti vyrazila v priehľadnom outfite, no s podprsenkou sa neobťažovala. Aké je tajomstvo jej odhalených predností?

Polonahá či oblečená? Len začiatkom marca sme vás na Topkách informovali, že excentrická speváčka Rihanna sa postarala o rozruch, keď žúrovala s celkom obnaženými vnadami. A ako sa zdá, tento trend dorazil už aj k našim českým susedom. Ako jedna z prvých mu dala zelenú mladučká kráska Dominika Kadlčková, ktorá kedysi hviezdila v seriáli Ulice. V súčasnosti sa venuje viac modelingu, čo neváhala potvrdiť viac než vyzývavým modelom.

Dominika sa cez víkend zúčastnila šou Rock & Pop For Fashion, ktorej hlavnou ideou bolo spojenie hudby a módy. Ako manekýnke sa jej ušiel mimoriadne provokatívny model. Išlo o priehľadnú blúzku s retro bodkami, ktoré toho veľa nezakryli. Plavovláska tak prítomným hosťom a zástupcom médií naservírovala celkom nahé prsia. Zaujímavosťou je, že po skončení šou sa neprezliekla a naďalej pózovala v rafinovanom outfite.

Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, Dominikine prednosti prešli v roku 2009 chirurgickým zväčšením. Klasické silikónové implantáty však v tom čase sladká devätnástka odignorovala. „Prsia som si nechala zväčšiť fyziologickým roztokom. V Čechách sa táto metóda skoro vôbec nevyužíva. Výhodou je, že po tejto metóde ostávajú oveľa menšie jazvy,“ nadchýnala sa spokojná krásavica z Prahy. Treba uznať, že na rozdiel od silikónov, ktoré nosia jej kolegyne, takto upravené vnady pôsobia ďaleko prirodzenejším dojmom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu