Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nehanebná Rihanna žúrovala polonahá: Nahé prsia v sieti aj s bradavkami!

Rihanna na párty v Paríži bez hanby vystavila na obdiv nahé prsia. Zobraziť galériu (18)
Rihanna na párty v Paríži bez hanby vystavila na obdiv nahé prsia. (Zdroj: Instagram)

PARÍŽ – Deň bez škandálu sa jej ani neráta! Hoci sme si na vyzývavé outfity u speváčky Rihanny (26) dávno zvykli, najnovšou kreáciou spôsobila v Mekke francúzskej módy ozajstný rozruch. V priehľadnom sieťovanom tope totiž vystavila svoje vnady celkom nahé. Fanúšikovia aj zástupcovia médií si tak jej prednosti mohli obzerať a fotiť v celej kráse.

Nemá v sebe štipku hanby ani zábran! Aj keď si priaznivci barbadoskej krásky mohli jej telo už niekoľkokrát obhliadnuť hneď z niekoľkých uhlov, vďaka závideniahodným krivkám sa verejnosti zrejme nikdy nezunuje. Aj preto na včerajšom divokom žúre mužskej predstavivosti nedala najmenšiu šancu. Vnady predviedla ako na striebornom podnose v odvážnom tope, ktorý si obliekať vlastne ani nemusela – vonkoncom nič totiž nezakryl.

Keďže sa Rihanna momentálne nachádza v Paríži, odskočila si na tamojšiu prehliadku módnej značky Balmain, s ktorou úspešne spolupracuje. Po módnej šou nasledovala afterpárty s poriadne erotickou atmosférou, o ktorú sa postarala práve hudobná hviezda. Odhodila totiž kabát a zabávala sa v sieťovanom tope, spod ktorého jej presvitalo nahé poprsie aj s bradavkami.

Do európskeho mesta lásky zavítal aj raper Drake, s ktorým čokoládová kráska rozdúchala oheň vášne a doslova si užíva „uspokojovanie vzájomných potrieb“. O tom, že to medzi nimi naozaj iskrí, si šuškajú všetci blízki známi v speváčkinom okolí: „Rihannu a Drakea spája chémia, sú na jednej vlne a to je niečo, čo sa nedá vysvetliť.“ V médiách sa však objavili informácie, že po Drakeovej spoločnosti zatúžila aj tenistka Serena Williams. V zákulisí parížskeho koncertu došlo dokonca k slovnej konfrontácii, no zo súboja vyšla víťazne práve Rihanna. Čím to asi bude?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu