Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda Prcičiek ako zošúverený kostlivec: Jej plastikové telo naháňa hrôzu!

Vyziabnutá Tara Reid v bikinách desí nielen zošúvereným telom, ale aj následkami plastických operácií. Zobraziť galériu (17)
Vyziabnutá Tara Reid v bikinách desí nielen zošúvereným telom, ale aj následkami plastických operácií. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Ako zašlý exponát z múzea! Aj tak by sa dala opísať Tara Reid (38), ktorá ešte pred pár rokmi zdobila titulné strany pánskych magazínov. Medzičasom však prepadla anorexii a svoje telo vyhladovala na kosť a kožu. Aby toho nebolo málo, kruto sa jej vypomstili najmä početné plastiky. Vďaka nim herečka pripomína zošúverenú starenu.

Tá sa veru nemá čím chváliť! Keď Tara Reid hviezdila v ságe komédií známej ako Prci, prci, prcičky, u mužov vzbudzovala obdivné pohľady. Už niekoľko dlhých mesiacov však drasticky diétuje a svoje telo privádza na pokraj kolapsu. Namiesto bohyne pláže tak v bikinách vyzerá ako vycivený strašiak do maku s bruchom po liposukcii, vyschnutými silikónmi a zošúvereným zadkom.

Hoci Tara so svojou mušou váhou o imidži sexbomby môže už iba snívať, svoje konto na Twitteri neustále obohacuje o fotky v dvojdielnych plavkách. Nohy ako špáradlá, veľká hlava, dvojfarebné plastikové brucho a povädnuté ženské partie – tým všetkým blondínka pripomína nevydarenú voskovú figurínu. Minimálne jednému mužovi však dobyla srdce a možno už čoskoro pôjde pod čepiec. Na fotkách jej totiž nechýbal veľký diamant na ľavom prstenníku.

„Som taká zamilovaná,“ napísala k fotke, na ktorej cerí zuby v širokom úsmeve a hrdo ukazuje svoj prsteň. Príspevky o jej nekonečnom šťastí sa však údajne mali spájať s nakrúcaním snímky a nie s jej osobným životom. „Nie som zasnúbená, je to kostým k môjmu novému filmu Charlies Farm,“ vysvetlila pred pár hodinami. Ako sa zdá, pre niektorých režisérov herečka predstavuje ideál napriek postave vychudnutej na kosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu