Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chodiaca kostra z Prcičiek ukázala FOTO ako z raja, ale jej telo... To je des!

Tara Reid vyrazila s milencom k Mŕtvemu moru, kde desila vyziabnutou postavou v bikinách. Zobraziť galériu (19)
Tara Reid vyrazila s milencom k Mŕtvemu moru, kde desila vyziabnutou postavou v bikinách. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Odmieta pribrať čo i len gram! Keď sa Tara Reid (38) zviditeľnila v ságe Prci, prci prcičky, mala ženské tvary a otáčali sa za ňou všetky mužské hlavy. Už dlhé mesiace však patrí k top hollywoodskym vychrtlinám a svoje odstrašujúce krivky vystavuje na webe. Nedávno si vychutnala idylickú dovolenku, no spomienkové zábery stále naháňajú hrôzu.

Kedy sa už normálne naje? Aj takéto naliehavé prosby medzi sebou šíria fanúšikovia Tary Reid, ktorá si ich srdcia získala ako atraktívna Vicky z kultového projektu s originálnym názvom American Pie. Z neznámych príčin však načisto prepadla anorexii a svoje vyhladované telo vníma ako niečo celkom prirodzené. Nedávno si odskočila na dovolenku k Mŕtvemu moru, kde sa opäť predvádzala v bielych bikinách. A aj jej postava bola stále rovnako vyziabnutá.

Vychytená izraelská destinácia je známa svojimi liečivými účinkami, preto ani Tara neodolala a natrela si bahnom tvár aj zvyšok tela. Okrem zábavných fotiek s dlhovlasým milencom však na Twitteri zverejnila aj svoju postavu s idylickým pozadím, ktoré malo navodzovať dokonalú relaxačnú atmosféru. Výsledný dojem bol však celkom opačný.

„Dobré časy pri Mŕtvom mori,“ napísala herečka a modelka k fotke, na ktorej usmiata pózuje v dvojdielnych plavkách. Jej povädnuté silikóny a tenké končatiny naznačujú, že od hviezdnej formy má stále na míle ďaleko. Dokonca sa zdá, že začína trpieť syndrómom podvýživených detí v Afrike, ktoré majú nafúknuté brušká. Žeby sa Tara chcela utrýzniť, až pokiaľ nepríde aj o posledné fyzické sily?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu