Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vychrtlina z Prcičiek opitá pod obraz boží: Zradili ju tenké nohy - išla k zemi!

Vyziabnutá Tara Reid to počas osláv halloweenskej noci poriadne prehnala s alkoholom. Zobraziť galériu (20)
Vyziabnutá Tara Reid to počas osláv halloweenskej noci poriadne prehnala s alkoholom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Neodhadla svoju mieru! Aj keď sa herečka Tara Reid (38) so svojou hmotnosťou dlhodobo pohybuje na minime, divokým večierkom sa rozhodne nevyhýba. Uplynulý víkend strávila na bujarej halloweenskej párty, kde vystavila vychudnuté nohy. Tie sa jej však vďaka nadmernému množstvu alkoholu podlomili a poslali ju k zemi priamo pred zástupom fotografov.

Ďalší trapas na konte! Hoci mala Tara Reid vďaka snímkam zo ságy Prci, prci, prcičky našliapnuté na vcelku úspešnú kariéru, v súčasnosti sa venuje najmä vymetaniu pláží a odviazaných večierkov. Inak tomu nebolo ani v poslednú októbrovú noc, ktorú plavovláska strávila oslavou Halloweenu. V odhaľujúcom kostýme si však množstvo pohárikov a kokteilov akosi neustrážila a pri odchode si vyrobila poriadnu hanbu. Vo vysokých „štekloch“ sa doslova zosypala priamo na chodníku.

Tara zábavu na americký spôsob jednoducho miluje, preto pozvánku na halloweensku párty pod záštitou magazínu Treats! nemohla odmietnuť. Ako kostým si zvolila odvážne minišaty v štýle dvadsiatych rokov minulého storočia. Tie odhaľovali jej extrémne vyziabnuté nohy, ktoré ju v nočných hodinách doslova prestali poslúchať. Herecká hviezda sa tak opila, že sa takmer rozpleštila na chodníku. Zachytiť ju nestihla ani kamarátka, o ktorú sa podgurážená celebrita opierala.

Pochudnutá Tara si žúr patrične užívala a stihla si urobiť hneď niekoľko fotiek, ktoré okamžite putovali na jej internetové účty v sieti Instagram aj Twitter. „Milujem svojich priateľov! Najväčšia halloweenska párty na svete!“ aj týmito slovami opitá herečka okomentovala svoje príspevky. Z tých je zrejmé, že sa naozaj dobre bavila. Otáznym zostáva len to, či rovnako pozitívne pocity u nej dominovali aj nasledujúce ráno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu