Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyhladovaná Angelina vedľa 16-ročnej hviezdy: Trčiace kosti a superúzky pás!

Kostnatá Angelina Jolie v útlej postave predbehla aj 16-ročnú kolegyňu Elle Fanning. Zobraziť galériu (13)
Kostnatá Angelina Jolie v útlej postave predbehla aj 16-ročnú kolegyňu Elle Fanning. (Zdroj: SITA)

TOKIO – Pripomína už len tieň! O tom, že Angelina Jolie (39) svoju mušiu váhu ženie do extrému, sa v kuloároch šušká dlhší čas. Včera však vyziabnutým zovňajškom šokovala aj útlych japonských fanúšikov, keď si zapózovala so svojou 16-ročnou kolegyňou Elle Fanning. Dámy síce delí vyše dvadsať rokov, no matka šiestich detí je o polovicu chudšia.

Tomu sa povie poriadny rozdiel! Niet najmenších pochýb, že vychádzajúca herecká hviezda Elle Fanning sa vo svojich 16-rokoch pýši ukážkovou postavou štíhlej tínedžerky. Na včerajšej premiére snímky Vládkyňa zla ju však v japonskej metropole zatienila ďaleko skúsenejšia, ale aj chudšia Angelina Jolie. Tá sa síce pýši umelým poprsím, no osí driek má ako školáčka, veď posúďte sami.

Mladučká plavovláska sa už opäť zhostila roly romantickej princeznej, a preto siahla po čipkovanej róbe z dielne módneho domu Alexander McQueen. Jej totálnym protipólom sa však stala Angelina nahodená v čiernych kokteilových šatách značky Versace. Tie podčiarkovali jej uzučký driek a nechali vyniknúť vytŕčajúcim kľúčnym kostiam. Hollywoodska siréna pôsobila v kombinácii so žilnatými rukami priam neuveriteľne krehko.

Obe celebrity svetového formátu prekypovali dobrou náladu, rozdávali úsmevy aj autogramy na všetky strany a ochotne sa fotili so svojimi obdivovateľmi. V súkromí sa však práve vyťažená mamička vraj mení na snobskú divu s maniermi. „Napriek Bradovmu najväčšiemu úsiliu sa Angelina odmietla stretnúť s Quentinom Tarantinom a jeho novou priateľkou Umou Thurman,“ prezradil zdroj zo zákulisia hollywoodskej smotánky. Dostať sa do kruhu Angelininých priateľov tak očividne nie je vôbec jednoduché.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu