Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škandál: FOTO zdrogovanej Angeliny a sexuálne tajomstvá odhalené!

Zdrogovaná Angelina Jolie v zúboženom stave vyrozprávala svoje sexuálne zážitky. Potopiť ju teraz môže svedectvo dílera aj pikantný videozáznam. Zobraziť galériu (13)
Zdrogovaná Angelina Jolie v zúboženom stave vyrozprávala svoje sexuálne zážitky. Potopiť ju teraz môže svedectvo dílera aj pikantný videozáznam.

LOS ANGELES – Dobehla ju búrlivá minulosť! Hoci Angelina Jolie (39) dnes pôsobí ako príkladná matka šiestich detí a aktivistka za ľudské práva, v minulosti holdovala tvrdým drogám a oddávala sa divokým sexuálnym radovánkam. Po rokoch všetko nielenže vyplávalo na povrch, no dokonca existuje video, ktoré ju zachytáva v zúboženom stave. Rozpadne sa jej brilantná kariéra kvôli svedectvu drogového dílera?

Nečakané odhalenie! Aj keď život Angeliny Jolie a Brada Pitta pripomína rozprávkovú idylku, ich vzťah momentálne prechádza poriadne tvrdou skúškou. Za všetko môže drogový díler Franklin Meyer, ktorý v 90. rokoch zásoboval závislú herečku návykovými látkami a dokonca vyhotovil šteklivý videozáznam. Po rokoch sa rozhodol na všetkom dodatočne zarobiť a citlivý materiál spolu so svojou svedeckou výpoveďou poskytol americkému plátku National Enquirer.

Dnes 68-ročný obchodník s drogami pozná hollywoodsku hviezdu dlhý čas a dobre si pamätá, o aký tovar a v akých intervaloch mala svojho času záujem. „Angie bola mojou klientkou niekoľko rokov. Predával som jej heroín a kokaín. Jedného dňa mi zavolala, aby som jej priniesol drogy do apartmánu. V tom čase som si práve kúpil kameru a rozhodol som sa, že ju vezmem so sebou,“ začal Meyer svoje rozprávanie. Príbeh má však aj škandalózne pokračovanie.

„Keď som prišiel, dal som jej drogy a ona mi dala nejaké peniaze. Jej tvár vyzerala strhane a po celých rukách mala vpichy od ihiel,“ opísal díler v tom čase závislú brunetku. Následne sa jej spýtal, či môže nakrúcať, no herečka sa netvárila, že by ju kamera príliš znepokojovala. „Z ničoho nič mi začala rozprávať svoje sexuálne tajomstvá,“ prezradil Franklin. Tie sa týkali predovšetkým Billyho Boba Thorntona, s ktorým Angelina začínala randiť.

Aj keď sa herec tváril ako biedne obdarený muž, pri prvom sexe vraj svoju polovičku poriadne zaskočil. „Angie mi povedala, že bol veľký ako kôň! Som si istý, že do dnešného dňa myslí na Billyho privátne partie. Ak by som bol na Bradovom mieste, nebol by som z toho nadšený,“ doplnil herečkin díler na margo približne 16-minútového záznamu. Je tak viac než isté, že v domácnosti ospevovanej celebrity vládne poriadne dusná atmosféra. Určite sa totiž zamýšľa nad tým, ako na kauzu zareaguje Brad aj jej najstaršie ratolesti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu