Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexsymbol 90. rokov je stále kus: Zmachlená a vyprsená ako za starých čias!

Carmen Electra ako sexi záchranárka. Zobraziť galériu (7)
Carmen Electra ako sexi záchranárka.

LAS VEGAS - Akoby vôbec nestarla! Carmen Electra (44) patrí k herečkám, ktoré sa v 90. rokoch pretŕčali pred kamerami v legendárnych červených plavkách. Vďaka účinkovaniu v seriáli Baywatch sa objavovala v snoch mnohých chlapcov i mužov. A hoci od tých čias ubehli už desiatky rokov, herečka na svojom sexepíle nič nestratila. Potvrdzuje to vždy, keď sa ukáže v spoločnosti.

Pamela Anderson nie je jedinou sexicou, ktorej meno sa spája s kedysi obľúbeným seriálom Pobrežná hliadka. Množstvo fanúšikov si vďaka nemu získala aj Carmen Electra. Tá má na konte účinkovanie v mnohých ďalších počinoch a pred kamerami je dodnes aktívna.  

Šarmantná plavovláska sa nevyhýba ani spoločenským akciám. Pred pár dňami si vyrazila na párty, kde na seba určite strhla pozornosť všetkých prítomných pánov. Hoci má Carmen 44 rokov, jej postavička je stále tip-top. Silikónové prsia odhalila v červených šatách s hlbokým výstrihom. Tie končili síce pri kolenách, ale dokonale obopínali herečkine krivky. Nuž, červená farba tejto cicuške vždy svedčala. 

Carmen Electra má síce už 44 rokov, no povesti sexbomby je stále verná.
Zobraziť galériu (7)
Carmen Electra má síce už 44 rokov, no povesti sexbomby je stále verná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BaywatchCarmen ElectraObrežná hliadka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu