Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cicuška z Baywatchu má po 40-tke postavičku ako lusk.... Ale jej tvár - to je des!

Carmen Electra je štíhlejšia ako pred rokmi v Pobrežnej hliadke, no podobá sa na seba čoraz menej Zobraziť galériu (17)
Carmen Electra je štíhlejšia ako pred rokmi v Pobrežnej hliadke, no podobá sa na seba čoraz menej (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Uberá sa tým najhorším smerom! Celebrity sa s pribúdajúcimi rokmi vyrovnávajú rôzne a takmer každá z nich volí cestu plastickej chirurgie. Ak sú však zákroky prehnané, výsledok môže byť naozaj katastrofálny. Dopláca na ne aj kedysi krásna Carmen Electra (42) z kultového seriálu Pobrežná hliadka. Figúru má teraz štíhlejšiu ako zamladi, no jej tvár má od prirodzenosti na míle ďaleko.

Mení sa každým dňom! Aj keď sa Carmen Electra zviditeľnila ako obdarená záchranárka v červených plavkách, po jej niekdajšom imidži nezostalo najmenšej stopy. Hollywoodska venuša svojimi krivkami kedysi priťahovala pozornosť ako magnet, no po prekročení prahu štyridsiatky sa rozhodla drasticky schudnúť. Dnes sa pýši figúrou tínedžerky, pričom radikálnou premenou prešla najmä jej tvár. Medzi áčkovými hviezdami by ste ju na newyorskom týždni módy zrejme ani nespoznali. Herečka s výrazným líčením totiž pripomínala vyumelkovanú cicu.

Carmen sa v nedeľu objavila na prehliadke návrhárky Vivienne Tam, ktorú absolvovala nahodená v jednom z predvádzaných modelov. Na móle sa síce neblysla, no v prvom rade bola vďaka čipkovanej a čiastočne priesvitnej kreácii doslova neprehliadnuteľná. Úzky driek a štíhle nôžky sa totiž postarali o to, že plavovláska by pokojne mohla konkurovať mladším manekýnkam. Škoda však, že to isté nemožno povedať o jej tvári.

Čo ste o Baywatchi nevedeli: Drogy, sexuálne škandály a DiCaprio

Niekdajšia seriálová hviezda nešetrila mejkapom a v oblasti očí zvolila výrazné čierne linky. Vďaka nim tak trochu pripomínala zvodnú mačku na love, no o prirodzenej kráse nemohlo byť ani reči.

Carmen nedávno poskytla rozhovor magazínu Galore. Jeho tvorcovia sa opýtali na tajomstvá, ktoré fanúšikovia o nej netušia. A aká bola odpoveď? „Mojím snom bolo byť bubeníčkou v čisto dievčenskej kapele,“ odvetila známa kráska pohotovo. Prezradila však aj to, že zaspáva pri zapnutej televízii a na strednej škole sa stala Miss Dance Ohio.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu