Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Cica z Baywatchu je po rokoch štíhla ako nikdy: Ale čo sa jej, preboha, stalo s tvárou?

Carmen Electra v poslednom období výrazne schudla a v tvári sa zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (16)
Carmen Electra v poslednom období výrazne schudla a v tvári sa zmenila na nepoznanie. (Zdroj: Galore)

LOS ANGELES – Už sa na seba vôbec nepodobá! Aj keď má Carmen Electra (42) na konte hneď niekoľko desiatok snímok, televíznym divákom utkvela v pamäti najviac ako zvodná záchranárka z Pobrežnej hliadky. Po štyridsiatke je dokonca ešte štíhlejšia než kedysi, no pri pohľade na jej zmenenú tvár doslova mrazí. Hollywoodska cica je ako kópia tamojších vyumelkovaných hviezd.

Tak už aj ona podľahla plastikám? Carmen Electra si desaťročia pestuje imidž sexsymbolu a svojimi úchvatnými krivkami už stihla ozdobiť nespočetne veľa titulných strán magazínov. Pre prekročení prahu štyridsiatky sa však z neznámych dôvodov vrhla na drastické diéty, s ktorými stratila ženské boky a momentálne sa pýši aj viditeľne tenšími nohami. Fotenie pre čerstvé číslo magazínu Galore pritom prináša aj ďalšie prekvapenie. Plavovláska vyzerá ako celkom iná žena.

Carmen Electra v čase, keď hviezdila v pobrežnej hliadke.
Zobraziť galériu (16)
Carmen Electra v čase, keď hviezdila v pobrežnej hliadke.  (Zdroj: archív)

Carmen sa nechala zvečniť na viacerých farebných fotografiách, na ktorých si zapózovala v provokatívnych plavkách. Figúrou by síce mohla konkurovať aj o polovicu mladším kolegyniam, no v tvári by ju zrejme nespoznali ani tí najskalnejší obdivovatelia. Nánosy mejkapu a pravdepodobne aj viaceré kozmetické „vylepšenia“ sa postarali o to, že herečka a modelka pôsobí nanajvýš neprirodzene. Jej niekdajšie črty tváre sa akoby celkom vytratili.

Vychytenej celebrite sa v súčasnosti veľmi darí a na nedostatok práce sa zatiaľ nesťažuje. „Zabávam sa a tvrdo pracujem. Čoskoro mi vyjde ďalšia hudba a v Londýne budem nakrúcať film,“ pochválila sa Carmen v priloženom rozhovore. A ako si uchováva svoju sviežosť aj v zrelom veku? „Snažte sa vyhýbať stresu a každý večer si zmyte mejkap,“ podelila sa o vlastný recept. Herečka však už na prvý pohľad za svoj súčasný imidž nevďačí iba čistej vode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu